073 - 627 1240

Nieuws

Internet trends & ontwikkelingen 2015

vrijdag 9 januari 2015

Internet trends & ontwikkelingen 2015

Nu de feestdagen achter de rug zijn, is het een mooi moment om terug te blikken op 2014. Responsive, de terugkeer van de nieuwsbrief en transparantie van het online boeken zijn thema's die ons en het internet sterk hebben bezig gehouden het afgelopen jaar.

In 2015 verwachten we dat deze onderwerpen zich nog sterker zullen profileren en dat dit goede aandachtspunten zullen zijn voor de recreatieondernemer.

We hebben weer mooie websites mogen realiseren en we zijn trots dat inmiddels al meer dan 50 bedrijven gebruik maken van ons nieuwe Online Boeken webapplicatie HolidayAgent.

Internet trends & ontwikkelingen 2015

Contentmarketing zal doorontwikkelen per device

Inmiddels is elk recreatiebedrijf zich al bewust dat hele lappen met tekst op een website niet meer werken, maar moet uw boodschap en call to action wel hetzelfde zijn op tablet en desktop? De ervaring leert dat hierin geen absolute waarheid is, maar dat elke situatie weer een andere aanpak vereist. Graag denken wij hierover met u mee!

Mobiel niet als volwaardig zien is ondenkbaar

Als de kwaliteit van de mobiele ervaring voor de bezoekers van uw website op dit moment nog ondermaats is, wordt het ernstig tijd om hier naar te kijken. Niet overtuigd? Een korte analyse van uw statistieken in Google Analytics zal u laten zien dat deze trend zich explosief doorzet over de afgelopen jaren. Heeft u nog geen toegang tot Google Analytics of kunt u deze statistiek niet vinden? Laat het ons weten!

Smartwatch, Google Glass... wat wordt de nieuwe trend?

Gaan we als vakantieganger de gastenmailing lezen op de smartwatch en de routebeschrijving naar de camping volgen op de Google Glass in 2015? Wij houden de nieuwe technologische ontwikkelingen in de gaten en volgen de trends en ontwikkelingen voor het komend jaar. Toekomstmuziek zegt u? Dat dachten ze ook van de tablet...

Ontwikkelingen HolidayAgent

In 2014 hebben wij ons geheel vernieuwde Online boeken oplossing gelanceerd. Hierbij is de focus volledig gelegd op conversie optimalisatie en optimale integratiemogelijkheden in uw website. Uiteraard hebben we niet stilgezeten en zijn we druk bezig geweest met het doorontwikkelen en verbeteren van het product.

Ook in 2015 gaan we door met het uitbreiden en verbeteren van de online boeken oplossing voor reserveringssystemen.

Enkele mooie projecten van het afgelopen jaar

Het afgelopen jaar hebben wij weer mooie oplossingen mogen bieden voor diverse bedrijven. Zowel op het gebied van website ontwikkeling, online boeken als internet marketing. Een aantal hieronder uitgelicht.

Ook in 2015 staan wij klaar voor al uw vragen, wensen en ideeën!

Hebt u vragen of opmerkingen naar aanleiding van deze nieuwsbrief, neem gerust contact met ons op.

Internet trends & ontwikkelingen 2015Internet trends & ontwikkelingen 2015

Nieuwsarchief