073 - 627 1240

Nieuws

Heeft u hem al gezien, de nieuwe RECRON website?

vrijdag 1 april 2011

Heeft u hem al gezien, de nieuwe RECRON website?

RECRON heeft in het verleden voor haar online activiteiten al veel met Holiday Media samengewerkt. Na een korte overstap is RECRON terug van weggeweest!

Aanleiding daarvoor was de beperkte bewegingsvrijheid waarbij de software en service niet voldeed aan de eisen en wensen van RECRON. RECRON-leden lieten weten dat vooral de ledenportals verbetering behoefde qua uitstraling en gebruikersgemak. Denk daarbij aan het eenvoudig zoeken en vinden van vakinformatie. Daarnaast spraken de medewerkers van RECRON zelf de wens uit voor eenvoudig te onderhouden website(s).

Wij zijn dan ook verheugd dat RECRON vorig jaar besloten heeft haar online diensten opnieuw bij Holiday Media onder te brengen. Dit keer groter en omvangrijker dan ooit aangezien het niet alleen om de website(s) maar ook de volledige interne kantoorautomatisering en CRM betrof. Holiday Media heeft dit project in samenwerking met Procurios gerealiseerd.

Één platform om alle websites te beheren
RECRON beheert alle huidige en toekomstige websites centraal vanuit één backend. Het geavanceerde modulaire webplatform is gebruiksvriendelijk, browseronafhankelijk, schaalbaar en flexibel. Het geheel is volledig met elkaar geïntegreerd waarmee een einde is gekomen aan de versnippering van content op sites en in o.a. e-mail, documenten, ledenadministratie en relatiebeheer.

Hiermee is een grote en belangrijke stap gezet om de multi-site strategie van RECRON verder uit te kunnen rollen in de nabije toekomst ten behoeve van haar leden. Dit alles op basis van een geïntegreerde totaal oplossing. Een future-proof platform dat mee groeit met de behoeften van RECRON.

Lees meer de nieuwe website voor RECRON.

Voor meer informatie over het RECRON project, kunt u contact opnemen met Jeroen van den Broek of Wim Latour.


Over het platform
Andere succesvolle projecten op basis van hetzelfde platform van Procurios zijn bijvoorbeeld de nieuwe Green Key website met digitale keuringsmodule, Toeristische VVV Zeeland portal (waaronder naast VVVZeeland.nl ook o.a. Deltagids.nl, PromotieZeelandDelta.nl, ZeelandVakantie.nl, mobiel.vvvzeeland.nl), Monda vakantieparken en Libéma Vakantieparken.

Nieuwsarchief