073 - 627 1240

Nieuws

Nieuwe mogelijkheden met TIBOS online boeken

woensdag 23 februari 2011

Nieuwe mogelijkheden met TIBOS online boeken

Onlangs hebben we nieuwe mogelijkheden toegevoegd aan het TIBOS online boeken, waaronder: online betalen, boeken met 'Actiecode' kortingen en het gebruik van zwevende arrangementen.

Online betalen van een reservering
Nadat een toekomstige gast de online reservering heeft afgerond, is het mogelijk hem deze, of de ingestelde betalingstermijnen online te laten betalen. Dit kan via verschillende betaalsystemen zoals: iDEAL (alleen NL) of Credit Card. Een succesvolle betaling wordt ook direct in TIBOS geregistreerd en het openstaande bedrag aangepast. Dit scheelt u en uw gast veel tijd!

Boeken met "Actiecode" kortingen
Een handige uitbreiding zijn de actiecodes, hiermee is het mogelijk een selectieve groep klanten een korting te geven. Een gast welke een "actiecode" heeft voert deze in het online boeken in, en de korting wordt meteen meegenomen in de prijsberekening. Testen is mogelijk in onze demo omgeving met de actiecode "VIP".

Zwevende arrangementen
Maakt u gebruik van arrangementen waarbij gasten een aantal nachten in een bepaalde periode kunnen verblijven? Vanaf nu worden deze arrangementen ook ondersteund in het online boeken en worden "zwevende arrangementen" genoemd. Deze functie kunt direct gebruiken, meer informatie hierover vindt u in de handleiding.

Mocht u hierover meer informatie willen, neem dan gerust even contact met ons op.

Lees ook over de uitgebreide integratie van TIBOS online boeken met Google Analytics in onze blog.

Nieuwsarchief