073 - 627 1240

Nieuws

E-mail in huisstijl en mailinglijsten via de website

zaterdag 29 maart 2003

Holiday Media biedt u twee nieuwe producten aan, het weergeven van uw e-mail in eigen huisstijl en het gebruik maken van een maillinglijst op de website.

E-mail huisstijl

Veel internetters gebruiken e-mail programma's die html-mail ondersteunen. Een mooie gelegenheid om ook uw e-mail in uw eigen huisstijl te versturen. Wij kunnen hiervoor een template in uw huisstijl ontwikkelen. Deze kunt u zelf op eenvoudige wijze gebruiken in uw e-mail programma.

Mailinglijst

Als u uw gasten regelmatig wilt voorzien van nieuwsbrieven/mailingen per e-mail is een mailinglijst systematiek een ideale oplossing. Het mailinglijstprogramma onderhoud volledig automatisch het in- en uitschrijven van adressen. Op deze manier hoeft u zich ook geen zorgen te maken dat u gaat "spammen" (ongevraagd e-mail sturen). In elke nieuwsbrief/mailing komt automatisch de mogelijkheid om zich uit te schijven. Het inschrijven op de mailinglijst kan op verschillende manieren gebeuren, bijvoorbeeld een invulveld op uw website, een vinkje op het informatie-aanvraagformulier ("ja, stuur mij regelmatig uw nieuwsbrief/mailing per e-mail" of uw voert zelf e-mail adressen in.
Uw nieuwsbrieven zien er professioneel uit en de verzendingen worden direct vanaf onze mailserver geregeld. Informeer naar de mogelijkheden.

Nieuwsarchief