073 - 627 1240

Nieuws

e-Brochure Holland Tulip Parcs

woensdag 18 februari 2004

De digitale brochure, ook wel e-brochure genoemd, zal de komende jaren steeds vaker de traditionele folder vervangen. Het levensechte bladereffect dat ontstaat als de pagina’s worden omgeslagen, en de vrijwel onbeperkte mogelijkheden op het gebied van vormgeving / techniek maken de e-brochure een krachtig promotiemiddel.

Belangrijke voordelen zijn tevens de directe beschikbaarheid voor de consument en de grote kostenbesparing door het ontbreken van druk- en verzendkosten.

In opdracht van Holland Tulip Parcs, met 27 deelnemers een toonaangevend samenwerkingsverband van recreatiebedrijven, werd een compacte digitale brochure ontwikkeld in 6 talen. Na het invullen van de folderaanvraag, worden de klantgegevens veilig opgeslagen in een online database en wordt achtereenvolgens de e-brochure als download beschikbaar gesteld. Uiteraard kan de e-brochure ook via e-mail worden verstuurd naar geïnteresseerden.

De e-brochure is uitermate geschikt voor individuele recreatiebedrijven die (gedeeltelijk) af willen stappen van papieren folders (met alle bijkomende kosten) én toch een mooie presentatie in de eigen huisstijl wensen te behouden.

Graag informeren wij u naar de mogelijkheden.
Heeft u interesse in dit nieuwe Holiday Media product? Neem dan contact met ons op via info@holdiay.nl of bel met 073 – 6271240.

Nieuwsarchief