073 - 627 1240

Nieuws

Even voorstellen, Marijn Eijsink

vrijdag 24 april 2009

Misschien heeft u mijn naam al wel eens voorbij zien komen, maar waarschijnlijk niet. Daarom maak ik even van deze gelegenheid gebruik om mezelf voor te stellen.

Mijn naam is Marijn Eijsink. Sinds midden februari ben ik werkzaam voor Holiday Media. Één van mijn taken bij Holiday Media is het beheren van onze servicedesk, dat betekent dat ik vaak als aanspreekpunt zal fungeren als u dingen aan uw website wilt wijzigen of als u tegen andere zaken 'aanloopt'.

Aan het begin van dit jaar vernam ik van één van onze project managers, Joris Mooten, dat Holiday Media nog op zoek was naar een extra medewerker aan de (zoals wij dat hier noemen) 'project'-kant. Sindsdien ga ik officieel door het leven als "Project-/Accountmanager". Eenvoudig gezegd betekent dit dat ik me voor 50% bemoei met de servicedesk en voor 50% bezig ben met het assisteren van en het begeleiden bij allerlei projecten.

In de korte tijd dat ik hier werk heb ik gemerkt dat Holiday Media echt midden in de recreatiebranche zit, dit spreekt mij erg aan temeer omdat ik het een hele leuke en informele branche vind.

Ik wens u veel succes met de start van het seizoen, en we spreken elkaar vast nog eens. Mocht u bijvoorbeeld van mening zijn dat uw website nog niet helemaal klaar is voor het nieuwe seizoen, aarzel niet en laat ons meedenken!

Met vriendelijke groet,

Marijn Eijsink
Project-/Accountmanager Holiday Media

Nieuwsarchief