073 - 627 1240

Nieuws

Nieuwsberichten archief 2010

Holiday Media informeert u hier regelmatig over: Nieuwe producten, opgeleverde projecten, interessante ontwikkelingen op gebied van internet en recreatie.


Online Marketing Scan

maandag 25 oktober 2010

Holiday Media heeft nu nog meer marketingdiensten. Met een Online Marketing Scan analyseren we uw marketing doelstellingen en geven we u advies voor praktische vervolgstappen.»

Fotograaf nodig?

woensdag 1 september 2010

Een van de belangrijkste onderdelen van een website is het beeldmateriaal, bezoekers willen namelijk zien wat een camping te bieden heeft!»

Sociale Media toepassen op uw website met Picasa

woensdag 1 september 2010

In het tijdperk van de sociale media is het helemaal in om alles te delen met elkaar. Vanuit dat oogpunt is Holiday Media de afgelopen maanden bezig geweest met het ontwikkelen van een nieuwe dienst.»

Holiday Media verhuist!

vrijdag 23 juli 2010

Dit weekend, 24 en 25 juli gaat Holiday Media verhuizen! Op hetzelfde vertrouwde adres zetten wij onze bureau's twee verdiepingen hoger.»

Holiday Media Relatiedag 2010 goed bezocht

woensdag 9 juni 2010

Op dinsdag 8 juni organiseerde Holiday Media haar allereerste relatiedag. De perfecte locatie op de Veluwe, de inspirerende presentaties, het heerlijk buffet en ruim 50 aanwezigen zorgden voor een succesvolle middag!»

Nieuw! (Re)creatieve webteksten!

woensdag 24 februari 2010

Holiday Media werkt al jarenlang samen met partners in de recreatiebranche om onze websites nóg verder te verbeteren. Een punt dat daarbij zeker niet vergeten mag worden zijn de teksten op uw website.»

Nieuwsarchief