073 - 627 1240

Nieuws

Nieuwsberichten archief 2015

Holiday Media informeert u hier regelmatig over: Nieuwe producten, opgeleverde projecten, interessante ontwikkelingen op gebied van internet en recreatie.


Versturen van e-mail met KPN is gewijzigd

dinsdag 10 november 2015

Vanaf maandag 9 november is het niet meer mogelijk om vanuit enkele (verouderde) mailservers van KPN e-mails te versturen. Ook moet uw KPN-gebruikersnaam en wachtwoord worden opgegeven voor het versturen van e-mail.»

Verhoog het vertrouwen van de website met een slotje in de adresbalk

vrijdag 6 maart 2015

Het lijkt ons een goed moment om stil te staan bij online veiligheid. Het is belangrijk en bij wet verplicht om het verzenden van persoonsgegevens te beveiligen. Denk hierbij aan het doen van online boekingen en het versturen van gegevens via contactformulieren.»

Langzame websites wil niemand, het is alleen niet vanzelfsprekend

vrijdag 6 maart 2015

Wij gebruiken altijd de meest recente technieken in nieuwe websites waardoor de pagespeed scores goed zijn. Echter is er in vrijwel élke situatie nog verdergaande optimalisatie mogelijk, net hoe ver je hier in wil gaan. Ook kunt u er zelf met het bijhouden van de website rekening mee houden om de website zo snel mogelijk te krijgen.»

Social Media tip: Facebook call to action

vrijdag 6 maart 2015

Kijk vandaag nog of Facebook de nieuwe call to action knop al voor uw Facebookpagina beschikbaar heeft gesteld. Ideaal om mensen direct contact met uw bedrijf op te laten nemen, een online boeken reservering te laten maken of ze te verwijsen naar de laatste video.»

Internet trends & ontwikkelingen 2015

vrijdag 9 januari 2015

Nu de feestdagen achter de rug zijn, is het een mooi moment om terug te blikken op 2014. Responsive, de terugkeer van de nieuwsbrief en transparantie van het online boeken zijn thema's die ons en het internet sterk hebben bezig gehouden het afgelopen jaar.

In 2015 verwachten we dat deze onderwerpen zich nog sterker zullen profileren en dat dit goede aandachtspunten zullen zijn voor de recreatieondernemer.

We hebben weer mooie websites mogen realiseren en we zijn trots dat inmiddels al meer dan 50 bedrijven gebruik maken van ons nieuwe Online Boeken webapplicatie HolidayAgent.»

Nieuwsarchief