073 - 627 1240

Nieuws

Verhoog het vertrouwen van de website met een slotje in de adresbalk

vrijdag 6 maart 2015

Verhoog het vertrouwen van de website met een slotje in de adresbalk

Het lijkt ons een goed moment om stil te staan bij online veiligheid. Het is belangrijk en bij wet verplicht om het verzenden van persoonsgegevens te beveiligen. Denk hierbij aan het doen van online boekingen en het versturen van gegevens via contactformulieren.

Met een SSL-certificaat voldoet u aan de beveiligingsstandaarden voor websites. Hiermee straalt uw website meer vertrouwen, kwaliteit en professionaliteit uit. Bovendien plaatst Google websites die beveiligd zijn met SSL hoger in de zoekresultaten!

We maken onderscheidt tussen twee soorten certificaten.

1. Zonder bedrijfsgegevens: Organisatie/domeinnaam validatie

Het eenvoudige certificaat zorgt er voor dat alle gegevens versleuteld worden verstuurd van en naar de gebruiker. In de browser komt er voor de domeinnaam in de adresbalk een slotje te staan.

2. Met bedrijfsgegevens en groene adresbalk: Uitgebreide validatie

Bij het uitgebreide certificaat wordt er naast het slotje ook uw volledige bedrijfsnaam getoond (zoals die bij de KvK bekend is). Dit zorgt nog voor een extra stukje vertrouwen naar de gast toe.

Meer weten?

Bent u benieuwd hoe wij uw website veiliger en betrouwbaarder kunnen maken? Wij kunnen dit vrijblijvend onderzoeken en u hier in adviseren.

Nieuwsarchief