073 - 627 1240

Leistert.nl

Ontwikkeling nieuwe website

Voor Recreatiepark de Leistert is eind 2014 een nieuwe website gelanceerd

Op Recreatiepark de Leistert bevindt zich zowel een camping, een volwaardige dagrecreatie en een groot luxe buitenhof met luxe vakantieboerderijen. Één van de belangrijkste doelen van de nieuwe website was een optimale structurering van deze bedrijfsonderdelen en omvangrijke content van de website.

Geoptimaliseerd voor tablet en mobiel

Voor de website van Recreatiepark de Leistert (www.leistert.nl) is er gekozen om de website responsive te maken t/m tablet en daarnaast een aparte template te gebruiken voor de mobiele weergave. Dit geeft de mogelijkheid om de mobiele bezoekers een volledig andere weergave en compactere content te geven van de website.

Focus op beeld

Focus op beeld

De website heeft een moderne en frisse lay-out die de nadruk legt op foto's. De kopfoto's, welke altijd over de volledige breedte van het scherm getoond worden, bepalen het eerste aanzicht en zorgen dat de mooie foto's van het park en de accommodatie goed van het scherm af knallen.

'Veilig op vakantie'

De volledige website van De Leistert heeft een SSL certificaat. Dit betekent dat de website op https staat, alle gegevens beveiligd worden en het 'slotje' zichtbaar is voor de websitebezoeker. Behalve het verbeteren van de veiligheid van alle gegevens zorgt dit ook weer voor een positieve boost in Google, omdat Google sinds eind 2014 https-websites (veilige websites dus) extra positief beoordeelt.

Onderscheid tussen vakantie en dagrecreatie

De Leistert is een gigantisch bedrijf. Omdat je op je website je (potentiële) klanten wil voorzien van volledige informatie levert dit een enorme hoeveelheid content op. Om deze reden is er gekozen om de dagreactie apart te tonen als sitedeel "Dagje uit" en het andere sitedeel te bundelen onder "Bungalowpark en camping". Door met tabbladen te werken wordt de bezoeker niet verplicht tot het maken van een keuze op een 'startpagina', maar wordt het belangrijkste onderdeel (namelijk "Bungalowpark en camping") direct getoond als actief sitedeel.

Voor meer informatie over het project voor Recreatiepark de Leistert, kunt u contact opnemen met Marijn Eijsink.

Uw project?

Heeft u vragen over dit project of bent u nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen? We denken graag met u mee.

Neem contact op