073 - 627 1240

Nieuws

Google +1 knop voor websites

maandag 6 juni 2011

Google +1 knop voor websites

Vorige week introduceerde Google haar variant op de Facebook 'vind ik leuk'-knop: de Google +1-knop. De +1-knop is een snelle manier om aan te geven dat iets 'cool' of 'echt de moeite waard' is.

Klik op +1 om iets in het openbaar uw goedkeuring te geven. Met behulp van uw +1's kunnen uw vrienden, contacten en andere gebruikers de beste dingen op internet vinden wanneer ze zoeken.

Soms kunt u dat waarnaar u op zoek bent gemakkelijker vinden als iemand die u kent het al heeft gevonden. Ontvang aanbevelingen voor de dingen die u interesseren op het moment dat u ze wilt, namelijk in uw zoekresultaten.
De volgende keer dat u dat hotel probeert te vinden waarover uw vriend zo enthousiast was of een goed doel zoekt dat u kunt steunen, kan een +1 u helpen. U moet er alleen voor zorgen dat u bent aangemeld bij uw Google-account.

Als u +1's wilt kunnen uitdelen, heeft u een openbaar Google-profiel nodig. Zo kunnen andere gebruikers zien wie dat heerlijke recept of die geweldige camping heeft aanbevolen. Wanneer u een profiel maakt, kan iedereen dit zien en kunnen contacten die uw e-mailadres hebben, het gemakkelijk vinden.

Uw +1's worden opgeslagen op een nieuw tabblad in uw Google-profiel. U kunt uw tabblad met +1's aan anderen laten zien of het tabblad privé houden. Dan gebruikt u het gewoon om het steeds groter wordende aantal dingen die u leuk vindt op internet te beheren.

Lees over de Google +1-knop of bekijk de video op YouTube

 

Op uw website?

 

Wilt u de Google +1-knop ook op uw website, bijvoorbeeld in combinatie met een Twitter 'Tweet'-knop of Facebook 'Vind ik leuk'-knop? Neem dan even contact met ons op.

De +1-knop in het Google zoekresultaat

De +1-knop zal binnenkort ook in het zoekresultaat van Google verschijnen. Dit ziet er dan als volgt uit:

Google +1 knop voor websites

Nieuwsarchief