073 - 627 1240

Nieuws

Holiday Media en Procurios starten samenwerking

woensdag 20 juni 2007

Holiday Media en Procurios starten samenwerking

Holiday Media, de internetspecialist voor de leisure- en recreatie branche en Procurios, expert in de ontwikkeling van webapplicaties, hebben vandaag aangekondigd een intensieve samenwerking aan te gaan.

Holiday Media heeft jarenlange ervaring op het gebied van website ontwikkeling en internetmarketing voor recreatiebedrijven en toeristische instanties. De specialistische kennis en goede visie op het internet maken Holiday Media een gewaardeerde partner.
Net als bij Holiday Media staan bij Procurios service, betrouwbaarheid en gebruikersvriendelijkheid hoog in het vaandel. Procurios ontwikkelt webapplicaties met eindeloze mogelijkheden op basis van standaard en maatwerk modules.

“Door de expertises van beide partijen met elkaar te verenigen zijn wij ervan overtuigd samen nieuwe, verrassende diensten te kunnen lanceren voor onze klanten”, aldus Hans Latour, oprichter en eigenaar van Holiday Media.
Met de webapplicaties en Content Management Systemen van Procurios kan de ondernemer eenvoudig en zonder technische kennis het volledig beheer over zijn website voeren.

Over Holiday Media
Holiday Media is dé internet specialist van de leisure- en recreatie branche en verzorgt voor een groot aantal bedrijven in deze branche de internetmarketing en het ontwerp en onderhoud van de website.

Over Procurios
Procurios bouwt sinds 5 december 2001 aan innovatieve webapplicaties. Dit heeft geleid tot een software suite met ruim 15 modulen en inmiddels duizenden gebruikers. Procurios ontwikkelt de webapplicaties van morgen. De naam Procurios betekent: "verder vooruit kijken".

Download het persbericht
Naar de website van Procurios

Nieuwsarchief