073 - 627 1240

Nieuws

Holiday Media lanceert een nieuw product, de "Holiday LiteSite"

donderdag 6 augustus 2009

De Holiday LiteSite is voorzien van een volledig CMS (Content Management Systeeem) en bedoeld voor de bedrijven die aan een relatief kleine website voldoende hebben om hun bedrijf/product te promoten.

Met de LiteSite van Holiday Media bestaat de mogelijkheid om alles zelf te beheren. U kunt zelf uw gehele website onderhouden, inclusief het toevoegen van nieuwe pagina's en menu-items.
De vormgeving is eenvoudig maar geheel naar uw huisstijl in te richten voor wat betreft kleur, logo, achtergronden, enz.

De Holiday LiteSite is ook bijzonder geschikt voor de promotie van een (neven)activiteit. Naast de bestaande website zou een LiteSite prima aparte promotie kunnen bieden over bijvoorbeeld uw horeca, manege, dagattractie, vergaderlocatie, enz.

Voorzien van een eigen domeinnaam en e-mail is de Holiday LiteSite een volwaardig en complete internettool om uw product/bedrijf op het internet te promoten. De systematiek is geheel afgestemd op de indexering van zoekmachines. U kunt uw eigen codes/trefwoorden (metatags) beheren in het CMS voor het meest optimale resultaat.

Uitgebreide functionaliteiten zoals bijvoorbeeld implementatie online boeken, maatwerkmodules zoals hotspotplattegronden, webshops e.d. zijn niet mogelijk bij de LiteSite.

Kijk voor meer informatie op www.holidaylitesites.nl

Nieuwsarchief