073 - 627 1240

Projecten waar we trots op zijn!

Binnen de recreatiebranche hebben wij inmiddels een groot aantal websites gerealiseerd voor vakantieparken, campings, groepsaccommodaties, samenwerkingsverbanden, jachthavens, VVV's en brancheorganisaties door heel Nederland.

Klanten van Holiday Media profiteren van het feit dat wij al ruim 27 jaar branchegericht opereren. Naast onze medewerkers, die allen affiniteit hebben met de branche en de recreatie door ervaring kennen, is ook ons productaanbod en kennis hier op afgestemd. Door onze kennis van de branche zijn de eerste stappen eigenlijk al genomen bij de start van het project, omdat wij direct goed aanvoelen welke richting een project in gaat.

In de vele jaren dat Holiday Media al websites ontwikkelt en online boeken oplossingen realiseert, hebben wij een indrukwekkend portfolio opgebouwd. Graag laten we u een greep uit ons werk zien.

Bekijk ons portfolio

Educatieve Uitgeversgroep Familiecamping De Vossenburcht Recreatiepark TerSpegelt Camping Duin en Strand De Wolventuin Camping Samoza De Oude Molen Samenwerkende Groepsaccommodaties Overijssel Vakantiepark de Molenhoek

Nieuw werk

We zitten niet stil, met gepaste trots presenteren wij opgeleverde projecten.

Bekijk recent werk

Projecten

Elke project is uniek. Uniek qua vormgeving, techniek en aanpak. Graag lichten we de aanpak van enkele projecten toe.

Bekijk onze projecten