073 - 627 1240

Nieuws

Verhuizing naar nieuw datacenter (deel 1)

vrijdag 11 maart 2011

Verhuizing naar nieuw datacenter (deel 1)

Het hosting platform van Holiday Media is ondergebracht in het datacenter euNetworks in Amsterdam. De komende weken zullen onze webservers worden verhuisd naar een nieuw datacenter, namelijk "dataplace" in Alblasserdam.

Dit nieuwe datacenter met moderne en duurzame technieken is ontworpen en gebouwd door proserve, al 10 jaar dé partner van Holiday Media voor al onze hosting oplossingen. We zijn dan ook erg blij met deze ontwikkeling en trots dat wij samen met proserve voorop lopen en kwalitatief hoogstaande hosting bieden!

Voor sommige klanten betekent dit dat hun website in de nacht van vrijdag 25 maart op zaterdag 26 maart niet bereikbaar zal zijn. De verhuizing zal naar verwachting maximaal 6 uur duren. De betreffende klanten zijn hierover per e-mail geïnformeerd.

Wij realiseren ons dat de onderbreking in onze dienstverlening tijdens de verhuizing wellicht niet uitkomt, maar zeggen u toe dat wij al het mogelijke doen om hinder te voorkomen en de verhuizing zo geruisloos mogelijk te zullen uitvoeren.

De voortgang van de verhuizing kunt u volgen op onze website. Meer informatie over het nieuwe datacenter kunt u vinden op http://www.dataplace.eu

 
Update 26 maart: De verhuizing is succesvol verlopen. Iets voor middernacht is een aantal machines uitgegezet om te verhuizen en om 2:45 waren ze alweer online in het nieuwe datacenter.

Nieuwsarchief