073 - 627 1240

Breezand Vakanties

7 parken in één website

Breezand Vakanties

Breezandvakanties.nl heeft een zeer groot aanbod van online boekbare vakantiehuizen en appartementen in de Vrouwenpolder te Zeeland. Het belangrijkste doel van deze website is dus ook "het zo gebruiksvriendelijk mogelijk ontsluiten en boekbaar maken van al dit beschikbare aanbod".

Afgelopen jaar hebben we in nauwe en prettige samenwerking met Holiday Media een nieuwe site voor ons recreatiebedrijf ontwikkeld waarbij het online boeken en het verkopen van ons toeristische product een belangrijke rol speelden.

Matthijs Murre, Breezand Vakanties

7 parken in één website

Het aanbod van 7 vakantieparken komt samen op Breezandvakanties.nl: in totaal 256 vakantiehuizen, appartementen, beachhouses en groepshuizen! Voor de unieke vakantieparken zijn in één implementatie ook eigen websites (bijvoorbeeld www.breezandbeachhouses.nl) ontwikkeld, die gebruikmaken van hetzelfde systeem en dezelfde content!

Uitgebreide filtering

Om de boeker uit te laten komen bij dát ene vakantiehuis wat voor hem/haar het meest geschikt is, is er een uitgebreide filtering gemaakt om dit proces goed te sturen. Zo kan er worden gezocht op de periode van verblijf (aankomst en vertrek), het aantal personen, het soort woning, eventuele voorkeur voor een park en een groot aantal specifieke kenmerken (sauna, wifi, bad etc.). Een zoekopdracht voor een vakantiehuis, weekje medio augustus, 4 personen, wifi en huisdieren toegestaan geeft het mooie smalle resultaat van 12 vakantiewoningen. Voldoende keus, maar wel overzichtelijk! Wil je een huisje op het strand? Dan is er de mogelijkheid om binnen dit zoekresultaat te sorteren op afstand tot het strand.

Last-minute module op Breezandvakanties.nl

Last minutes

Website bezoekers zijn tegenwoordig vaak op zoek naar de koopjes, het aanbieden van last minutes is daarom een heel goed idee! Om dit mooi geautomatiseerd te laten verlopen hebben we hiervoor een module ontwikkeld die op zoek gaat naar alle accommodaties die periodes met korting aanbieden in een bepaalde periode, bijvoorbeeld de aankomende 3 weken. Dit genereert automatisch een mooi overzicht van alle accommodaties met last minutes en de periodes die hiervoor in aanmerking komen!

Adequaat en snel worden onze ideeën concreet en visueel omgezet naar de site. De samenwerking verloopt prima, Holiday Media is goed bereikbaar en staan open voor overleg en verbeteringen. Holiday Media heeft zich een betrouwbare partner getoond en we vertrouwen op een mooie samenwerking in de toekomst om onze site dynamisch en up-to-date te houden.

Matthijs Murre, Breezand Vakanties

Leuke features

Breezand heeft ons tijdens de ontwikkeling op een hele leuke manier uitgedaagd met veel interessante specifieke wensen:

  • Wanneer een bezoeker zoekt op vrijdag worden ook suggesties voor die zaterdag gegeven en andersom (alternatieven)
  • Zoekfunctie op huiscode voor terugkerende bezoekers
  • Eigenaar inlog functionaliteit voor blokkeringen en afrekeningen
  • Zoeken op afstand van het strand
  • Realtime controle op beschikbaarheid

Voor meer informatie over de website van de Breezand Vakanties, kunt u contact opnemen met Kaj van Houten.

Uw project?

Heeft u vragen over dit project of bent u nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen? We denken graag met u mee.

Neem contact op