073 - 627 1240

Nieuws

Nieuwsberichten archief 2006

Holiday Media informeert u hier regelmatig over: Nieuwe producten, opgeleverde projecten, interessante ontwikkelingen op gebied van internet en recreatie.


Zoekmachine marketing op hoog niveau

zaterdag 11 november 2006

U heeft een prachtige website laten maken, uw presentatie op internet is daarmee prima verzorgd. Nu is het zaak om ervoor te zorgen dat uw website ook gevonden wordt door de voor u relevante bezoekers.»

Mogen wij aan u voorstellen: de virtuele host

dinsdag 4 juli 2006

Een virtuele gastheer of gastvrouw die de bezoekers op uw website verwelkomt? Of uw websitebezoekers, op de door u zo vertrouwde gastvrije en persoonlijke wijze, uitleg laten geven over een of ander? Wat denkt u van een speels character dat de websitebezoekers al in een recreatieve sfeer brengt? Dat kan met de “virtuele host"!»

Dynamische digitale brochures

woensdag 10 mei 2006

Nieuw is de mogelijkheid uw folders, brochures en catalogi op dynamische wijze online aan uw site- bezoekers te presenteren.»

Wijziging Internet Explorer treft Flash

maandag 8 mei 2006

Microsoft heeft onlangs een update voor Internet Explorer uitgebracht, welke een wijziging doorvoert in de manier waarop de browser met o.a. Flash omgaat.
Flash is een vaak gebruikte toepassing om een webpagina van dynamiek en interactiviteit te voorzien.»

Is uw .EU domeinnaam nog vrij?

maandag 27 maart 2006

Waarschijnlijk heeft u in de afgelopen maanden het .EU-domein van uw bedrijfsnaam al voorgeregistreerd, maar vanaf 7 april kunnen ook andere .EU-domeinnamen worden geregistreerd.»

Nieuwsarchief