073 - 627 1240

Nieuws

Win een vakantie met je leukte vakantiemoment!

donderdag 4 oktober 2007

Vanaf 4 oktober kunnen bezoekers van www.mijnleukstevakantiemoment.nl zien hoe leuk vakantie in eigen land is. Zij kunnen vakantiefoto's van anderen bekijken, maar ook zelf een foto van hun leukste vakantiemoment in Nederland plaatsen.
Winnende foto’s worden iedere week beloond met een gratis verblijf op één van de vakantieparken in Nederland.

De Nederlandse recreatiesector heeft behoefte aan een imago campagne. Sinds 2006 is er voor het eerst, in zes jaar, een stijging van het aantal vakanties dat men in Nederland heeft doorgebracht. Consumenten zijn de laatste jaren overstelpt met lokkende vakantie aanbiedingen naar het buitenland en goedkope vliegtickets. Aan de vooravond van deze ommekeer in het vakantiegedrag en met het tegenvallende weer van afgelopen zomer in het geheugen, is het belangrijk om de consument nu te laten zien dat vakantie in eigen land leuk is.

Een Europees bungalowconcern heeft echter een andere denkwijze. Onlangs is er een campagne gestart waarbij consumenten worden opgeroepen foto’s van de meest ellendige vakantie-ervaring op te sturen. Zij willen deze ervaringen integreren in een nieuwe tv-campagne. Deze actie waarin juist aan negatieve aspecten aandacht wordt geschonken, is in strijd met de wens van een verbeterd imago van de recreatiebranche. De campagne wordt dan ook door de RECRON Junior Club niet gewaardeerd.

Als tegenhanger heeft de RECRON Junior Club in samenwerking met internetspecialist Holiday Media en Footzy.nl de website www.mijnleukstevakantiemoment.nl gestart. “Met www.mijnleukstevakantiemoment.nl willen we bereiken dat de negatieve geluiden snel weer verdwijnen en bezoekers zien dat vakantie in Nederland altijd leuk is ook al is het een keer wat minder mooi weer,” aldus Jappe Eggink, voorzitter van de RECRON Junior Club. “Veel vakantieparken hebben geïnvesteerd in weersonafhankelijke voorzieningen waardoor bezoekers altijd bij hen terecht kunnen. Indoor speeltuinen, wellness-complexen en subtropische zwemparadijzen treft men steeds vaker op een vakantiepark aan”. De leukste inzendingen van de vakantiemomenten worden beloond met een vakantie in eigen land.

Naar de website www.mijnleukstevakantiemoment.nl

Bron: RECRON Junior Club

Nieuwsarchief