073 - 627 1240

Nieuws

Nieuwsberichten archief 2011

Holiday Media informeert u hier regelmatig over: Nieuwe producten, opgeleverde projecten, interessante ontwikkelingen op gebied van internet en recreatie.


Virtuele wandeling over de camping

donderdag 6 oktober 2011

De virtuele wandelingen hebben we een tijdje niet kunnen ontwikkelen, maar met een nieuwe tool is dit inmiddels weer mogelijk.»

Succesvolle relatiedag in Utrecht!

donderdag 23 juni 2011

Met veel plezier kijken wij tevreden terug op onze relatiedag in Utrecht. Interessante sprekers vertelden met passie over nieuwe ontwikkelingen op internet en social media.»

Google +1 knop voor websites

maandag 6 juni 2011

Vorige week introduceerde Google haar variant op de Facebook 'vind ik leuk'-knop: de Google +1-knop. De +1-knop is een snelle manier om aan te geven dat iets 'cool' of 'echt de moeite waard' is.»

Landelijke 'Sleep 4 Peace' actie voor War Child

woensdag 27 april 2011

Overnachten op één van de leukste vakantieparken in Nederland en daarbij ook nog eens kinderen helpen die in oorlogsgebieden opgroeien? Dat is de landelijke Sleep 4 Peace actie voor War Child.»

Verhuizing naar nieuw datacenter (deel 1)

vrijdag 11 maart 2011

Het hosting platform van Holiday Media is ondergebracht in het datacenter euNetworks in Amsterdam. De komende weken zullen onze webservers worden verhuisd naar een nieuw datacenter, namelijk "dataplace" in Alblasserdam.»

Nieuwe mogelijkheden met TIBOS online boeken

woensdag 23 februari 2011

Onlangs hebben we nieuwe mogelijkheden toegevoegd aan het TIBOS online boeken, waaronder: online betalen, boeken met 'Actiecode' kortingen en het gebruik van zwevende arrangementen.»

Nieuwsarchief