073 - 627 1240

Holiday Media,

onze focus ligt op de recreatiebranche

Over Holiday Media

De kracht van Holiday Media ligt in de specifieke kennis van de reis- en recreatiebranche. Hierdoor zijn we in staat om uw wensen op een zeer snelle, betaalbare en kwalitatief hoogstaande manier om te zetten in een passende oplossing. Een proces, waarbij we u begeleiden van de oriëntatiefase tot en met de uiteindelijke oplevering. Dat doen we met 14 bevlogen Holidayers vanuit ons kantoor in Den Bosch.

Ook na de oplevering van de website blijven we u adviseren over nieuwe ontwikkelingen in de internetwereld en mogelijke extra toevoegingen voor uw bedrijf. Holiday Media heeft als doelstelling om één aanspreekpunt te creëren, waar u als reis- en/of recreatieondernemer met al uw internetvraagstukken terecht kunt.

 • Het team

  Het team

  De medewerkers van Holiday Media hebben allemaal hun eigen specialisme, maar werken in teamverband aan de totaaloplossing voor uw website.

  Bekijk het team

 • Partners

  Partners

  Holiday Media werkt nauw samen met diverse toon­aangevende bedrijven in de recreatie- en automatiseringsbranche.

  Bekijk onze partners

 • Portfolio

  Portfolio

  In de 15 jaar dat Holiday Media al websites ontwikkelt, hebben wij een indrukwekkend portfolio opgebouwd. Graag laten we u een greep uit ons werk zien.

  Bekijk ons werk

Benieuwd waar onze binding met de recreatie­branche vandaan komt?

Dit gaat zelfs terug tot 1965, lees het verhaal over het tijdperk van voor Holiday Media geschreven door oprichter Hans Latour.

Lees de blog van Hans

Over het tijdperk van voor Holiday Media

Projecten

Elke project is uniek. Uniek qua vormgeving, techniek en aanpak. Graag lichten we de aanpak van enkele projecten toe. Bijvoorbeeld dat van ChaletsPlus.

Bekijk onze projecten

Op zoek naar iets speciaals?

Bent u op zoek naar een specifiek voorbeeld dat overeenkomt met uw bedrijf of branche? Graag sturen wij u een aantal voorbeelden toe.

Vraag vrijblijvend naar de diverse mogelijkheden

Op zoek naar iets speciaals?