073 - 627 1240

Partners

waar we graag mee samenwerken

Partners van Holiday Media

Wij werken nauw samen met diverse toonaangevende bedrijven in de recreatie- en automatiseringsbranche.

Hieronder vind u een overzicht van onze partners. Wij zijn altijd op zoek naar bedrijven die met net zoveel enthousiasme aan de weg timmeren als wij. Benieuwd of we wat voor elkaar kunnen betekenen? Kom gerust een keertje op de koffie!

Booking Experts

Laat je recreatieonderneming groeien met BEX PMS. Zeg vaarwel tegen dubbele boekingen, technisch moeizame integraties met OTA's en het handmatig plannen van taken. Kies voor de toekomst met het reserveringssysteem van Booking Experts.

Lees meer over onze samenwerking

Stratech

Onlangs heeft Stratech besloten te stoppen met hun software voor de recreatiebranche. Lees alles over de mogelijkheden om het online boeken in uw website via HolidayAgent te koppelen aan een ander systeem.

Lees meer over onze samenwerking

C.A.T. Automatisering

C.A.T. Automatisering B.V. is een veelzijdig automatiseringsbedrijf, dat zich met ruim 19 jaar ervaring inmiddels mag rekenen tot de top van de branche. C.A.T. Automatisering B.V. is met TIBOS Light, TIBOS en TIBOS+ totaalleverancier van automatiserings oplossingen in de recreatiebranche.

Lees meer over onze samenwerking

Red Online Marketing

Red is een online marketing bureau dat zich volledig richt op de reis- en recreatie wereld in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk sinds de oprichting in 2006.

Lees meer over onze samenwerking

Digital heroes van Effecty

De wereld om ons heen veranderd in een razend tempo. Als ondernemer ben je gewend lef te tonen. Maar toch is die nieuwe digitale wereld best spannend! Effecty staat midden in deze nieuwe wereld, heeft een frisse kijk op marketing en geloofd in de kracht van digital.

Lees meer over onze samenwerking

HISWA-RECRON TOP Leverancier

HISWA-RECRON is de Nederlandse ondernemersvereniging van watersportbedrijven en recreatiebedrijven en ondersteunt, verbindt en promoot haar leden: watersportbedrijven en recreatiebedrijven in Nederland. Als ondernemersorganisatie behartigen we de belangen van deze bedrijven op regionaal, nationaal en internationaal niveau.

Lees meer over onze samenwerking

Procurios

Procurios bouwt innovatieve webapplicaties. Dit heeft geleid tot zeer uitgebreide geïntegreerde pakketten met ruim 40 producten en duizenden tevreden gebruikers. Procurios ontwikkelt de webapplicaties van morgen.

Lees meer over onze samenwerking

E-mark

E-mark is een online marketing bureau met focus op conversie door techniek. Aan de hand van de online salescyclus; bereik, betrokkenheid, activatie en retentie zet E-mark effectief online marketing instrumenten in.

Lees meer over onze samenwerking

LiveChat

Met LiveChat zetten we een geavanceerde online helpdesk op de website. Bezoekers kunnen geholpen worden met hun vragen. Met LiveChat bent u altijd in communicatie met uw klanten, via PC, tablet of smartphone.

Lees meer over onze samenwerking

Mollie

Mollie maakt betalingen beter voor iedereen. Spendeer geen weken meer aan papierwerk of compliance procedures. En verlies geen conversies meer omdat je de favoriete betaalmethode van je klanten niet ondersteunt, of, nog erger, omdat ze zich niet veilig voelen.

Lees meer over onze samenwerking

PAY

PAY. is een betrouwbare, slimme, gedreven partner die dagelijks honderdduizenden betalingen in de Benelux en daarbuiten in goede banen leidt. Ze timmeren hard aan de weg om de grootste full-service omnichannel betaalverwerker in de markt te worden.

Lees meer over onze samenwerking

Recreatheek

De Recreatheek is een online database met meer dan 800 activiteiten en draaiboeken voor het animatieteam van uw camping. Met de Recreatheek maakt u in een handomdraai complete animatieprogramma’s voor alle doelgroepen

Lees meer over onze samenwerking

True

Sinds 2000 op missie om ontwikkelaars, digital officers en IT-managers net dat stukje extra verder te helpen.

Lees meer over onze samenwerking