073 - 627 1240

Nieuws

Online Marketing Scan

maandag 25 oktober 2010

Online Marketing Scan

Holiday Media heeft nu nog meer marketingdiensten. Met een Online Marketing Scan analyseren we uw marketing doelstellingen en geven we u advies voor praktische vervolgstappen.

Met de opkomst van internet is het medialandschap de laatste tien jaar behoorlijk veranderd. Veel ondernemingen kiezen er tegenwoordig voor het marketingbudget vooral in te zetten voor online marketing. Een website is een minimale vereiste voor een recreatie-onderneming. Maar wat is er nog meer mogelijk? Wat zijn belangrijke trends en op welke hype moet u nu juist niet inhaken? Hoe maakt u nu de juiste keuzes die passen bij uw doelgroep en uw onderneming?

Holiday Media heeft de Online Marketing Scan ontwikkeld die u antwoord geeft op deze vragen. De volgende onderwerpen komen aan bod:

Marketing doelstellingen en doelgroepen
We analyseren de marketing doelstellingen en doelgroepen van uw onderneming. Als u al stappen heeft gezet op de Gastvrij Nederland ladder is dat hele bruikbare input en wordt dat gebruikt voor een aanscherping en vertaling naar online marketing. Is dat niet het geval, dan gebruiken we de deze scan om een eerste inzicht te geven.

Mediamix
We onderzoeken van welke media u nu al gebruik maakt en welke online middelen daar een aanvulling of alternatief voor kunnen zijn.

Website Analyse
We bekijken of uw website nog aan de eisen van deze tijd voldoet. Daarbij we letten op zaken als navigatie, inhoud, interactie, leesbaarheid, vindbaarheid in zoekmachines en het ontwerp en uitstraling van de site. Wat zijn de sterke en zwakke punten van uw site en past uw site bijvoorbeeld nog bij de Gastvrij Nederland belevingswereld die u heeft gekozen?

Praktisch advies
Op basis van de scan krijgt u advies over de praktische vervolgstappen die u kunt nemen om online marketing op een voor u effectieve manier in te zetten. We maken voor u een overzicht van het online landschap en stippelen de route voor u uit.

Graag begeleiden we u na de Online Marketing Scan met concrete plannen voor uitvoering van het marketingplan en het inzetten van die tools uit het Online Marketing pakket die bij uw strategie aansluiten.

Nieuwsarchief