073 - 627 1240

Nieuws

Succesvolle lancering nieuwe "Online Boeken" op themamiddag

donderdag 17 oktober 2013

Succesvolle lancering nieuwe "Online Boeken" op themamiddag

Op woensdag 16 oktober organiseerden we een themamiddag over het online boeken voor al onze klanten. Tijdens deze middag gaven we onze visie op het online boeken en presenteren we onze nieuwe VERSIE 3.0 van het online boeken.

Deze nieuwe webapplicatie in koppeling met uw reserveringssysteem is op verschillende manieren volledig flexibel inzetbaar en is gericht op het verhogen van de conversie binnen uw website.

VERSIE 3.0 kenmerkt zich vooral op de volgende punten:

  • beschikbaarheid en prijzen direct in uw website
  • verhoog uw conversie door minder stappen in het online boeken
  • meer vrijheid voor de webbouwer

Een veel gehoorde vraag in de recreatiebranche is een online boeken systeem dat volledig geïntegreerd kan worden in de website van het park, maar wel is gekoppeld met het backoffice pakket van het park. Gezien onze jarenlange ervaring met diverse online boeken koppelingen leek ons dat een mooie uitdaging.

Beschikbaarheid en prijzen direct in uw website!

Als iemand een boeking wil maken zijn er twee belangrijke voorwaarden, namelijk de beschikbaarheid en de prijs van een bepaald vakantieverblijf. In VERSIE 3.0 halen we deze gegevens naar voren en tonen we direct in de website de beschikbare vakantieverblijven met hun prijs.

Verhoog uw conversie door minder stappen

Als de bezoeker het gewenste vakantieverblijf heeft gevonden is het zaak om hem zo snel en gemakkelijk mogelijk de boeking te laten afronden. Met het doorlopen van te veel stappen kan de bezoeker alsnog afhaken. Dit is niet nodig! Bij VERSIE 3.0 is de bezoeker na het klikken op de gekozen prijs binnen drie stappen helemaal klaar met de boeking.

Meer vrijheid voor de webbouwer

Een van de belangrijkste zaken die technisch gezien zal veranderen zijn de integratie mogelijkheden in uw website. Voorheen was er veelal een aparte boekingssite waar de bezoeker de boeking moest maken. In VERSIE 3.0 is alles opgedeeld in modules die op een slimme manier in de website zijn te plaatsen. De bezoeker hoeft dus niet naar een aparte website te gaan om een boeking te maken.

De nieuwe webapplicatie kan op dit moment koppelen met CAT TIBOS, Stratech RCS Basis en Stratech RCS Enterprise. Andere systemen zijn vaak door de generieke opzet ook door ons te koppelen.

Nieuwsarchief