073 - 627 1240

Nieuws

Benchmarking, gasten enquêtes en uren registratie

dinsdag 3 april 2007

In samenwerking met Kern Recreatie & Management brengt Holiday Media een serie interessante producten voor de recreatiebranche op de markt: Uren Registratie, Enquête Systeem en Benchmarking Rapporten

Uren Registratie
Met de UrenRegistratie software logt iedere medewerker eenvoudig in en uit met zijn vingerafdruk en kan daarna zijn uren registreren. Het programma bespaart zowel de werkgever als werknemer veel tijd en biedt vele extra's zoals meldingen per e-mail, rapportages, managementinformatie en koppeling met boekhouding.

Enquête Syteem
Het meertalig enquête syteem is speciaal ontwikkeld voor recreatiebedrijven. De standaard enquête bestaat uit 31 vragen en geeft u alle informatie die u als recreatieondernemer wilt hebben. Daarnaast bevat het enquête systeem diverse rapporten om uw gasten met de gasten van diverse andere bedrijven te vergelijken.

Benchmarking Rapporten
Met de benchmarking rapporten kunnen bedrijven hun budgetten analyseren en vergelijken met andere ondernemingen. Door de koppeling van het systeem met de Uren Registratie software, worden automatisch alle kosten ingelezen die betrekking hebben op de gewerkte uren van uw werknemers.

Nieuwsarchief