073 - 627 1240

Nieuws

RECRON kiest geïntegreerde totaaloplossing voor haar online communicatie

donderdag 20 mei 2010

RECRON kiest geïntegreerde totaaloplossing voor haar online communicatie

RECRON is met Holiday Media, een gewaardeerde RECRON TOP Leverancier, in zee gegaan om een nieuwe website, ledenportal en crm-pakket voor de vereniging te laten maken. Holiday Media doet dit samen met Procurios, een partner waar Holiday Media vaker mee samenwerkt.

Holiday Media is al jarenlang verbonden aan RECRON en heeft veel ervaring in en kennis van onze sector. Voor een dergelijk traject is dat onmisbaar. Daarnaast weet Holiday Media veel over het inzetten van websites, mailings en objecten. Procurios is gespecialiseerd in webtechnologie en rolt op basis van het Procurios webplatform een krachtige oplossing voor ons uit. Procurios heeft veel ervaring met het inzetten van een CRM-systeem en kantoorautomatisering. Samen met hen gaat RECRON ervoor zorgen dat www.recron.nl weer een link wordt die u graag in uw favorieten heeft staan of zelfs als startscherm zult instellen. Het contract met deze partijen wordt naar verwachting binnen twee weken getekend en dan gaan medewerkers van RECRON en van Holiday Media en Procurios volop aan de slag.

Aanleiding
RECRON-leden lieten bij herhaling weten dat vooral de ledenportals niet de uitstraling en het gebruikersgemak hebben die ze wensen. Het blijkt vaak niet eenvoudig om vakinformatie boven tafel te krijgen. De lay-out nodigt bovendien niet uit om herhaaldelijk naar de ledenportals terug te keren. Ook voor de website kreeg RECRON enkele tips. Daarnaast hadden communicatiemedewerkers van RECRON zelf kritiek op de website. Deze is niet handig te onderhouden.

“In 2008 deden we al alles achter de schermen om de huidige website naar ieders tevredenheid te veranderen. Onze bewegingsvrijheid was beperkt – we moesten het met software doen die niet voldoet aan onze eisen en wensen. In 2009 vroegen we daarom aan de Verenigingsraad het akkoord om van systeem en dus ook leverancier te wisselen. Dat akkoord kwam er en sindsdien zijn we via een gedegen onderzoek uitgekomen bij Procurios en Holiday Media. Zij deden gezamenlijk het beste voorstel bij een pitch voor drie leveranciers. Ze konden al onze vragen en wensen naar tevredenheid beantwoorden”, vertelt Marike Rosier van RECRON.

Nieuwsarchief