073 - 627 1240

Projecten

Elke project is uniek. Uniek qua vormgeving, techniek en aanpak.

Projecten van Holiday Media

Binnen de recreatiebranche hebben wij inmiddels een groot aantal websites gerealiseerd voor vakantieparken, campings, groepsaccommodaties, samenwerkingsverbanden, jachthavens, VVV's en brancheorganisaties door heel Nederland.

Klanten van Holiday Media profiteren van het feit dat wij al ruim 23 jaar branchegericht opereren. Naast onze medewerkers, die allen affiniteit hebben met de branche en de recreatie door ervaring kennen, is ook ons productaanbod en kennis hier op afgestemd. Door onze kennis van de branche zijn de eerste stappen eigenlijk al genomen bij de start van het project, omdat wij direct goed aanvoelen welke richting een project in gaat.

Elke project is uniek. Uniek qua vormgeving, techniek en aanpak. In ons portfolio is de diversiteit aan ontwerpen te zien. Hieronder lichten we graag de aanpak van enkele projecten toe.

Recreatiepark de Leistert

Technologische veranderingen gaan onveranderd hard. Om voorop te blijven lopen in bijvoorbeeld de mobile benadering van de website en het bieden van een optimale customer journey bleek het ontwikkelen van een nieuwe website een must.

Lees over dit project

Recreatiepark de Leistert: focus op beeld
App voor TerSpegelt

App voor TerSpegelt

Dat klanten een app willen horen we vaker. Ook een mobiele website is een veelgehoorde wens. En alles wat er tussenin zit. De wens van TerSpegelt was toch net even anders.

Lees over dit project

Jong RECRON

In 2014 ontwikkelden we voor Jong RECRON een nieuwe website. En wat hebben we ons uitgeleefd! Jong RECRON stond open voor iets vernieuwends en wij konden niet wachten om allerlei nieuwe ontwikkelingen toe te passen. Dit zou er ééntje worden voor ons portfolio.

Lees over dit project

Breezand Vakanties

Breezandvakanties.nl heeft een zeer groot aanbod van online boekbare vakantiehuizen en appartementen in de Vrouwenpolder te Zeeland. Het belangrijkste doel van deze website is dus ook "het zo gebruiksvriendelijk mogelijk ontsluiten en boekbaar maken van al dit beschikbare aanbod".

Lees over dit project

De Kennemer Duincampings

De Kennemer Duincampings (KDC) is een verzamelnaam voor drie prachtige recreatiebedrijven in het Kennemer Duingebied: Camping Bakkum, Camping Geversduin en Camping de Lakens.

Lees over dit project

ChaletsPlus

ChaletsPlus wil naast een super gebruiksvriendelijke boekingstool ook toegevoegde waarde bieden voor wintersporters die meer informatie willen over de diverse skigebieden.

Lees over dit project

Nieuwe projecten!

Altijd als eerste op de hoogte zijn van nieuwe projecten van Holiday Media? Volg ons op Twitter of Facebook en de dag dat wij een nieuwe website opleveren weet u het!

Volg @holidaymedia op Twitter