073 - 627 1240

Projecten

Elke project is uniek. Uniek qua vormgeving, techniek en aanpak.

Projecten van Holiday Media

Binnen de recreatiebranche hebben wij inmiddels een groot aantal websites gerealiseerd voor vakantieparken, campings, groepsaccommodaties, samenwerkingsverbanden, jachthavens, VVV's en brancheorganisaties door heel Nederland.

Klanten van Holiday Media profiteren van het feit dat wij al ruim 25 jaar branchegericht opereren. Naast onze medewerkers, die allen affiniteit hebben met de branche en de recreatie door ervaring kennen, is ook ons productaanbod en kennis hier op afgestemd. Door onze kennis van de branche zijn de eerste stappen eigenlijk al genomen bij de start van het project, omdat wij direct goed aanvoelen welke richting een project in gaat.

Elke project is uniek. Uniek qua vormgeving, techniek en aanpak. In ons portfolio is de diversiteit aan ontwerpen te zien. Hieronder lichten we graag de aanpak van enkele projecten toe.

Camping De Kleine Wolf

Camping De Kleine Wolf

Als één van de topcampings in Nederland is het belangrijk dat een groot aantal bezoekers snel en gemakkelijk tegelijk kunnen zoeken en boeken. Dat was het uitgangspunt voor een nieuwe website voor Camping De Kleine Wolf.

Lees over dit project

Camping Julianahoeve

Een 5-sterren vakantiepark met hoogwaardige faciliteiten vraagt om een bijpassende website met de juiste beleving en slimme functionaliteiten. Samen met het team van Julianahoeve hebben wij hard gewerkt aan een mooi eindresultaat en daarbij de nieuwste ontwikkelingen in de markt gebruikt.

Lees over dit project

Recreatiepark de Leistert: focus op beeld

Recreatiepark de Leistert

Technologische veranderingen gaan onveranderd hard. Om voorop te blijven lopen in bijvoorbeeld de mobile benadering van de website en het bieden van een optimale customer journey bleek het ontwikkelen van een nieuwe website een must.

Lees over dit project

ChaletsPlus

ChaletsPlus wil naast een super gebruiksvriendelijke boekingstool ook toegevoegde waarde bieden voor wintersporters die meer informatie willen over de diverse skigebieden.

Lees over dit project

Ardoer.com

Ardoer.com

Ardoer is een samenwerkingsverband van 32 campings door heel Nederland. De website (ardoer.com) was alweer wat jaartjes oud en toe aan vernieuwing. Samen met het team hebben we gekeken naar een juiste invulling voor deze nieuwe uitstraling die past bij de organisatie.

Lees over dit project

Strandpark De Zeeuwse Kust

Strandpark De Zeeuwse Kust

We mochten aan de slag met een nieuwe website voor Strandpark De Zeeuwse Kust. De wens: een website met veel beleving, een duidelijke identiteit en een gemakkelijk boekingsproces. Wij gingen aan de slag en maakten de vertaalslag naar een modern design, een gebruiksvriendelijke boekingsstraat en ruimte voor veel beeld en video.

Lees over dit project

Nieuwe projecten!

Altijd als eerste op de hoogte zijn van nieuwe projecten van Holiday Media? Volg ons op Instagram en de dag dat wij een nieuwe website opleveren weet u het!

Volg ons op Instagram