073 - 627 1240

Nieuws

Nieuwsberichten archief 2007

Holiday Media informeert u hier regelmatig over: Nieuwe producten, opgeleverde projecten, interessante ontwikkelingen op gebied van internet en recreatie.


Holiday Media lanceert nieuwe website voor de RECRON Junior Club

woensdag 3 oktober 2007

Na 3 jaar intensief gebruik, heeft de RECRON Junior Club vandaag een compleet nieuwe website op www.recronjuniorclub.nl in gebruik genomen. De website wordt dagelijks druk bezocht door leden en oud-leden van de vereniging, maar ook geïnteresseerden uit de branche weten de site regelmatig te vinden.»

Win een vakantie met je leukte vakantiemoment!

donderdag 4 oktober 2007

Vanaf 4 oktober kunnen bezoekers van www.mijnleukstevakantiemoment.nl zien hoe leuk vakantie in eigen land is. Zij kunnen vakantiefoto's van anderen bekijken, maar ook zelf een foto van hun leukste vakantiemoment in Nederland plaatsen.
Winnende foto’s worden iedere week beloond met een gratis verblijf op één van de vakantieparken in Nederland.»

Holiday Media en Procurios starten samenwerking

woensdag 20 juni 2007

Holiday Media, de internetspecialist voor de leisure- en recreatie branche en Procurios, expert in de ontwikkeling van webapplicaties, hebben vandaag aangekondigd een intensieve samenwerking aan te gaan.»

Benchmarking, gasten enquêtes en uren registratie

dinsdag 3 april 2007

In samenwerking met Kern Recreatie & Management brengt Holiday Media een serie interessante producten voor de recreatiebranche op de markt: Uren Registratie, Enquête Systeem en Benchmarking Rapporten»

Nieuwsarchief