073 - 627 1240

Ons portfolio,

werk waar we trots op zijn!

Portfolio van Holiday Media

Holiday Media ontwerpt en ontwikkelt maatwerk internetoplossingen voor reis- en recreatiebedrijven.

In de 24 jaar dat Holiday Media al websites ontwikkelt en online boeken oplossingen realiseert, hebben wij een indrukwekkend portfolio opgebouwd voor vakantieparken, campings, groepsaccommodaties, samenwerkingsverbanden, jachthavens, VVV's en brancheorganisaties door heel Nederland. Graag laten we u een greep uit ons werk zien.

Benieuwd naar meer werk? Neem gerust contact met ons op voor het complete portfolio!

Duinpark & Camping De Robbenjager

duinparkderobbenjager.nl

Duinpark & Camping de Robbenjager vormt een uitstekende uitvalbasis voor de ultieme vakantie op Texel.

Bekijk deze site

Breezand Vakanties

breezandvakanties.nl

Opgaan in het echte eilandgevoel: één met de zee, de wind, de onwaarschijnlijk mooie Zeeuwse luchten.

Bekijk deze site

Camping Julianahoeve

julianahoeve.nl

Camping Julianahoeve heeft een perfecte ligging aan het strand... Je loopt vanaf de camping binnen 5 minuutjes het prachtige, 21 km lange, strand op! Eet een hapje bij Strandpaviljoen Zuid-Zuid-West en geniet van de onvergetelijke zonsondergangen.

Bekijk deze site

Hotel de Zeeuwse Kust

hoteldezeeuwsekust.nl

Het (familie) Hotel De Zeeuwse Kust is gelegen op het kindvriendelijke park; Strandpark De Zeeuwse Kust op slechts 250 meter van het Noordzeestrand in Renesse in het prachtige Zeeland.

Bekijk deze site

Recreatiepark de Leistert

leistert.nl

De Leistert is hét Recreatiepark in Limburg voor jonge gezinnen! Op het bungalowpark kun je slapen in bungalows van het hoogste niveau en op de camping geniet je van het buitenleven op een kampeerplaats of in een van de kleurrijke verblijfsaccommodaties.

Bekijk deze site

FranceComfort

francecomfort.com

FranceComfort is gespecialiseerd in de verhuur van luxere vakantiewoningen in het zuiden en zuidwesten van Frankrijk.

Bekijk deze site

Camping Tempelhof

tempelhof.nl

Camping Tempelhof, 5-sterren camping in Callantsoog, ligt op zo'n 1500 meter van het strand en beschikt over bijzonder veel faciliteiten.

Bekijk deze site

La Selva Playground en Food & Drinks

laselva.nl

La Selva Playground is een super omgeving voor de kids. Hier ga je klimmen, klauteren en ontdekken! La Selva Food & Drinks heeft een modern en stoer karakter.

Bekijk deze site

Camping Duin en Strand

duinenstrand.nl

Camping Duin en Strand is dé hotspot, in de buurt van Renesse, als het gaat om jongerenvakanties in Nederland.

Bekijk deze site

Kustlicht Zeeland Vakanties

kustlicht.nl

Aan de Walcherse kust heeft u de vakantiewoningen voor het kiezen. Kiest u voor een verblijf temidden van de duinen aan zee of in een bosrijke omgeving.

Bekijk deze site

Camping de Rotonde

campingderotonde.nl

Ont-moeten en kamperen in de Betuwe! Op camping De Rotonde geniet jong en oud, volop van de ruime kampeerplaatsen en de (water)chalets.

Bekijk deze site

Holland Tulip Parcs

hollandtulipparcs.nl

Verblijft u graag op een camping of vakantiepark met zwembad, aan zee of naast een cultuurrijke stad? Holland Tulip Parcs biedt een selectie van 21 luxe 4- en 5-sterren vakantieparken op de mooiste locaties door heel Nederland.

Bekijk deze site

Ardoer.com

ardoer.com

Buiten zijn zoals jij dat wilt! Of je nu een camping met zwembad, aan het strand of in het bos zoekt, bij Ardoer ben je aan het juiste adres.

Bekijk deze site

Recreatiepark TerSpegelt

terspegelt.nl

Voor jong en oud is er meer dan genoeg te doen op TerSpegelt, zoals SterrenStrand een uniek overdekt water- en zandspeelparadijs. Of verken dit mooie grensgebied vanaf Natuurpoort TerSpegelt.

Bekijk deze site

Lauwersoog

lauwersoog.nl

Beleef Lauwersoog: overnachten op de camping, activiteiten op de Waddenzee en in Nationaal Park Lauwersmeer en eten & drinken in Restaurant Het Booze Wijf.

Bekijk deze site

Monda Vakantieparken

monda.nl

De campings en bungalowparken van Monda liggen verscholen in de bossen van de Veluwe, Overijssel of in Friesland, Flevoland en Gelderland aan het heldere water van IJsselmeer en Veluwemeer.

Bekijk deze site

Camping Het Amsterdamse Bos

campingamsterdamsebos.nl

De camping ligt aan de zuidrand van het Amsterdamse Bos, midden in de natuur en toch heel dicht bij het centrum van Amsterdam.

Bekijk deze site

Green Key

greenkey.nl

Green Key is het internationale keurmerk voor duurzame bedrijven in de recreatie- en vrijetijdsbranche en zakelijke markt.

Bekijk deze site

Kennemer Duincampings

kennemerduincampings.nl

Drie campings, in de duinen, vlak bij strand en stad

Bekijk deze site

Jong RECRON

jongrecron.nl

Jong RECRON is een vereniging voor jongeren van 18 tot 35 jaar die werkzaam zijn in de recreatiebranche of dat in de toekomst van plan zijn.

Bekijk deze site

Nieuw werk!

Altijd als eerste op de hoogte zijn van nieuw werk van Holiday Media? Volg ons op Instagram en de dag dat wij een nieuwe website opleveren weet u het!

Volg ons op Instagram