073 - 627 1240

Nieuws

Holiday Media lanceert nieuwe website voor de RECRON Junior Club

woensdag 3 oktober 2007

Na 3 jaar intensief gebruik, heeft de RECRON Junior Club vandaag een compleet nieuwe website op www.recronjuniorclub.nl in gebruik genomen. De website wordt dagelijks druk bezocht door leden en oud-leden van de vereniging, maar ook geïnteresseerden uit de branche weten de site regelmatig te vinden.

De RECRON Junior Club heeft de website in samenwerking met Holiday Media gelanceerd. Holiday Media draagt de RECRON Junior Club een warm hart toe en heeft de nieuwe website volledig gesponsord.

Op de nieuw vormgegeven website is actuele informatie te vinden over de vereniging. Daarnaast geeft de site informatie over ondermeer de openbare agenda's, de leden, actuele nieuwsberichten uit de sector en een interactief forum.

Jappe Eggink, voorzitter van de RECRON Junior Club: “Wij organiseren twee keer per jaar een bijeenkomst waar de leden elkaar ontmoeten, maar de rest van het jaar wordt de website gebruikt om informatie en kennis uit te wisselen en met elkaar contact te houden”.

Met de nieuwe opzet is de website op de toekomst voorbereid en past deze prima binnen de ambitie van de RECRON Junior Club om uit te groeien tot een portal website waar een ieder met interesse in de recreatiebranche snel en doelgericht interessante informatie kan vinden.

Over de RECRON Junior Club

De RECRON Junior Club (RJC) is een vereniging voor jongeren tot dertig jaar, die werkzaam zijn in de recreatiebranche. De vereniging heeft als doel de onderlinge band tussen collega’s te versterken en een voorbereiding te bieden op het ondernemerschap. Meer informatie: www.recronjuniorclub.nl

Nieuwsarchief