073 - 627 1240

Nieuws

Verhuizing naar nieuw datacenter (deel 2)

maandag 28 maart 2011

Verhuizing naar nieuw datacenter (deel 2)

Ongeveer de helft is al over en de komende weken zal de rest van onze webservers worden verhuisd naar een nieuw datacenter.

In het nieuwsbericht van 11 maart 2011 "Verhuizing naar nieuw datacenter (deel 1)" leest u over het nieuwe datacenter "dataplace".

De afgelopen twee weekenden is al een deel van de hosting omgeving van Holiday Media succesvol verhuisd. Op een enkele (virtuele) machine na draait bijvoorbeeld de mailomgeving nu al op de nieuwe locatie.

In de nacht van woensdag 30 maart op donderdag 31 maart zal weer een aantal webservers worden verhuisd. Voor sommige klanten betekent dit dat hun website een aantal uren in deze nacht niet bereikbaar zal zijn. De verhuizing zal naar verwachting maximaal 6 uur duren. De betreffende klanten zijn hierover per e-mail geïnformeerd.

De voortgang van de verhuizing kunt u volgen op onze website. Meer informatie over het nieuwe datacenter kunt u vinden op http://www.dataplace.eu

Bekijk hier een webcam opname van één van de verhuizingen

 
Update 31 maart: De verhuizing is succesvol verlopen. Iets voor middernacht is een aantal machines uitgegezet om te verhuizen en om 3:30 waren ze weer online in het nieuwe datacenter.

Nieuwsarchief