073 - 627 1240

Nieuws

Holiday Media blijft online boeken van Stratech-RCS doorontwikkelen

vrijdag 27 juni 2008

Holiday Media blijft online boeken van Stratech-RCS doorontwikkelen

Holiday Media heeft het online boeken van Stratech-RCS doorontwikkeld. Medio april is namelijk de nieuwe website van de Kennemer Duincampings in combinatie met de nieuwe Zoek en Boek-koppeling online gegaan. Deze is gebouwd op de Multipark-omgeving van Stratech-RCS.

De Kennemer Duincampings bestaan uit drie grote toonaangevende campings die graag optimaal gebruik maken van de integratiemogelijkheden tussen het backofficesysteem Stratech-RCS en de website van Holiday Media. Er werden dan ook hoge eisen gesteld aan de functionaliteit. Zo diende de nieuw te ontwikkelen online boeken applicatie het zoeken over de verschillende campings mogelijk te maken en drempelverlagend te zijn voor de bezoeker.

Het resultaat is gebruiksvriendelijk en vooral beeld georiënteerd. De navigatie is intuïtief, doordat alles aanklikbaar is. In één oogopslag heeft de bezoeker zicht op de beschikbaarheid van de verschillende objecttypen door de handige beschikbaarheidskalender. Via dit scherm kan de bezoeker iedere willekeurige zoekvraag stellen en zijn alternatieve perioden, met vanaf-prijs, foto en omschrijving, direct inzichtelijk.

Nieuwsarchief