Update: HolidayAgent, Chatbot pilot, nieuwe blogs en websites

Update van Holiday Media

Doen waar we goed in zijn

Als de drukte toeneemt en de receptie volstroomt wil je niets liever dan dat alles soepel verloopt. Dat het personeel aanwezig is, gasten zich welkom voelen en dat alle systemen doen waar ze voor bedoeld zijn. Achter de schermen doen wij er alles aan om het online proces continu te optimaliseren. Zo kun jij je focussen op waar je goed in bent en doen wij dat ook.

Hier lag onze focus de afgelopen tijd:

 •  

Save the date! Relatiedag 8 oktober 2019

 •  

Ontwikkelingen HolidayAgent

 •  

Chatbot zoekt pilots

 •  

Projectcase: De Leistert

 •  

Jubilea Holiday'ers

 •  

Nieuwe blogs

 •  

Nieuwe websites


Save the date! 8 oktober 2019: Holiday Media Relatiedag

Ontwikkelingen HolidayAgent

Zoals Twan al eerder schreef in zijn blog: Nieuwe features, van idee naar uitwerking, zijn we continu bezig met het verbeteren van onze producten en diensten. Zo optimaliseren we niet alleen bestaande processen maar bedenken we ook geregeld nieuwe features die bijdragen aan een efficiënte customerjourney.

Accommodaties met een alternatieve verblijfsduur aanbieden

Nieuwsgierig waar we de laatste tijd aan gewerkt hebben?

 •  

Alternatieve mogelijkheden tonen
Verbreed het aanbod met een selectie alternatieve resultaten.

 •  

Plattegrond uitbreidingen
Combineer je plattegrond met Google Maps of OpenStreetMap.

 •  

Nieuwe kalender-widget met prijzen
In een overzicht de prijzen tonen per datum.


Bekijk alle nieuwe mogelijkheden


Chatbot zoekt pilots

Begin dit jaar zijn we succesvol van start gegaan met onze eerste pilot voor het toepassen van een chatbot bij Camping De Lakens. Om een goed beeld te krijgen van de omvang van het product en de bijhorende werkzaamheden zijn we op zoek naar nog 2 pilots waarbij we onze chatbot kunnen testen voor een periode van 3 maanden.

Daarbij wordt de chatbot geïntegreerd op je website en kunnen bezoekers gebruik maken van de chatfunctie. Zo leren wij alles over de verschillende flows in gesprekken en krijg jij de kans om het gemak te ervaren van een klantenservice met chatbot.

We hebben nog maar 2 plekjes vrij. Dus vraag snel naar de voorwaarden en doe mee.

Ik heb interessse

Chatbot zoekt pilots

Projectcase: De Leistert

De Leistert

Een park met zoveel mogelijkheden, vraagt om een gestructureerd en intensief projectplan. Door met een team nauw samen te werken hebben we onze krachten weten te bundelen voor een totaaloplossing. Beleving, gebruiksvriendelijkheid en de juiste techniek waren de voornaamste aandachtspunten bij het realiseren van de nieuwe website voor Recreatiepark De Leistert. Het was een creatief avontuur en dat resultaat zie je weer terug in de website en de boekingsstraat.

Lees de projectcase


Jubilea Holiday'ers

Marijn 10 jaar werkzaam bij Holiday Media

Marijn heeft het afgelopen decennium het hele land doorkruist en heel wat plekken in Nederland gezien tijdens zijn klantbezoeken. Bij alle projecten denkt hij graag mee om zo iedere website een unieke uitstraling en identiteit te geven.

Marijn 10 jaar bij Holiday Media

Kaj viert zijn 5-jarig jubileum

In de 5 jaar dat Kaj werkzaam is bij Holiday Media als consultant heeft hij een mooie verzameling aan klanten opgebouwd door heel Nederland en zelfs daarbuiten. Naast een snelle klantenservice zorgt hij er ieder jaar weer voor een mooie stand tijdens de beurs in Hardenberg.

Kaj 5 jaar bij Holiday Media

Nieuwe blogs


Dag van de hamburger

Door Jasmijn op 28 mei 2019
Hoera, het is vandaag de Dag van de Hamburger! En wij vieren mee. Het hamburgermenu is een veelbesproken onderwerp bij Holiday Media. En dan hebben we het over die drie horizontale streepjes die als menu navigatie dienen in een website.

Lees de blog


Lees de blog: Dag van de hamburger

Laat je gast boeken op een plattegrond

Door Kaj op 24 mei 2019
De plattegrond is een onmisbaar onderdeel van een recreatiebedrijf op een website. Een goede plattegrond is een belangrijke manier om een gast kennis te laten maken met een camping of bungalowpark. Het draagt bij aan de sfeer en inspireert gasten om een vakantie te boeken.

Lees de blog


Lees de blog: Laat je gast boeken op een plattegrond

Nieuwe features, van idee naar uitwerking

Door Twan op 19 april 2019
We zijn continu bezig met het verbeteren van onze producten en diensten. Ontwikkelingen in de markt, wensen van klanten, nieuwe mogelijkheden van onze gekoppelde reserveringssystemen of juist in-house ontstane ideeën vormen veelal een bron van nieuwe features. In dit blogartikel doen we uit de doeken hoe een feature vanuit de tekentafel uiteindelijk in onze producten terecht komt.

Lees de blog


Lees de blog: Nieuwe features, van idee naar uitwerking

Betere gebruikerservaring met micro-animaties

Door Frans op 5 april 2019
Gebruik subtiele animaties in je design om nadruk te leggen op bepaalde onderdelen die op dat moment belangrijk zijn.

Lees de blog


Lees de blog: Betere gebruikerservaring met micro-animaties

Mijn omgeving: extra service voor je gasten

Door Kaj op 22 februari 2019
Waarschijnlijk maak je er al gebruik van zonder dat je je er bewust van bent, een 'Mijn Omgeving'. Denk hierbij aan een persoonlijk dashboard dat toegankelijk is met een gebruikersnaam en wachtwoord.

Lees de blog


Lees de blog: Mijn omgeving: extra service voor je gasten

Teksten schrijven voor je website

Door Jasmijn op 12 februari 2019
“Ik heb alleen inspiratie nodig dan lukt het wel”. Soms is inspiratie bij het schrijven van een webtekst niet voldoende. Het is belangrijk dat je rekening houdt met de lezer. Zoals de manier waarop hij of zij leest en klikt, maar ook overtuigd wil worden.

Lees de blog


Lees de blog: Teksten schrijven voor je website

Haal alles uit je SocialCMS, 10 slimme tips!

Door Jasmijn op 11 januari 2019
Met meer dan 150 tevreden gebruikers werken wij al 10 jaar met het SocialCMS. Naast de doorlopende ontwikkelingen in techniek en het uiterlijk van websites is het goed om met regelmaat weer in de materie te duiken om zo het optimale resultaat te behalen. Samen met deze 10 tips ga je fris en fruitig het nieuwe jaar in met je website.

Lees de blog


Lees de blog: Haal alles uit je SocialCMS, 10 slimme tips!

Lees meer blogs


Nieuwe websites

De afgelopen maanden hebben we ons portfolio weer aan mogen vullen met een aantal mooie, succesvolle projecten met ieder een eigen identiteit. Neem gerust eens een kijkje in ons portfolio.
 

Familiecamping De Molenhoek

Kamperen bij Camping de Molenhoek is genieten van alles wat Zeeland te bieden heeft. Van lekker uitwaaien aan het strand tot fietsend op ontdekking langs pittoreske dorpjes!

Bekijk de nieuwe website op www.demolenhoek.com

Nieuwe website voor Familiecamping De Molenhoek

Villavakantiepark IJsselhof

Villavakantiepark IJsselhof is gelegen in Andijk, Noord-Holland direct aan het IJsselmeer en heeft vakantiebungalows voor diverse type gezelschappen.

Bekijk de nieuwe website op www.villavakantieparkijsselhof.nl

Nieuwe website voor Villavakantiepark IJsselhof

Camping Waalstrand

Als rustgevend baken weet rivier de Waal de gasten van Camping Waalstrand te betoveren. Het weidse uitzicht, de prachtige rivierdelta en de talloze bootjes en schepen die voorbijvaren bieden een panorama om van te genieten.

Bekijk de nieuwe website op www.waalstrand.nl

Nieuwe website voor Camping Waalstrand

Recreatiepark 't Veluws Hof

Deze bijzonder gezellige en complete camping ligt midden in het Centraal Veluws natuurgebied, vlakbij Nationale Park de Hoge Veluwe". Omringd door bossen en heide, heb je een unieke keuze om door de ongerepte natuur te wandelen en te fietsen.

Bekijk de nieuwe website op www.veluwshof.nl

Nieuwe website voor Recreatiepark 't Veluws Hof

Camping & Bungalowpark Adelhof

Adelhof is een veelzijdige familiecamping, centraal gelegen in de regio Zuidwest Drenthe. Vlakbij het "Nationale Park van Drenthe", een fijne plek om de omgeving op de fiets of wandelend te verkennen.

Bekijk de nieuwe website op www.adelhof.nl

Nieuwe website voor Camping & Bungalowpark Adelhof

Familiecamping De Reeënwissel

Sportief kamperen in Drenthe. Camping de Reeënwissel is gelegen op de grens van Drenthe en Friesland direct aan het Nationaal park Drents Friese Wold.

Bekijk de nieuwe website op www.reeenwissel.nl

Nieuwe website voor Familiecamping De Reeënwissel

Vakantiecenturm De Hertenhorst

Vakantiecenturm "De Hertenhorst" is een prachtig vakantiepark gelegen midden in de bossen op de Veluwe. Het gebied leent zich bij uitstek voor schitterende wandelingen en fietstochten, genoeg mogelijkheden voor dagtochtjes.

Bekijk de nieuwe website op www.hertenhorst.nl

Nieuwe website voor Vakantiecenturm De Hertenhorst

Recreatiepark de Leistert

De Leistert is hét Recreatiepark in Limburg voor jonge gezinnen! Op het bungalowpark kun je slapen in bungalows van het hoogste niveau en op de camping geniet je van het buitenleven op een kampeerplaats of in een van de kleurrijke of avontuurlijke verblijfsaccommodaties.

Bekijk de nieuwe website op www.leistert.nl

Nieuwe website voor Recreatiepark de Leistert

Noordwijk Vakanties

Bij Noordwijk Vakanties ben je aan het goede adres voor het boeken van een bungalowvakantie in Noordwijk. Ze verhuren verschillende accommodaties op diverse parken. De woningen hebben het comfort van de moderne tijd.

Bekijk de nieuwe website op www.noordwijkvakanties.nl

Nieuwe website voor Noordwijk Vakanties

ReadytoCamp

Readytocamp is de specialist voor vakanties met kampeerplaatsen, appartementen, bungalows, bungalowtenten, safaritenten of stacaravans door heel Europa.

Bekijk de nieuwe website op www.readytocamp.nl

Nieuwe website voor ReadytoCamp

Boschmolenplas

Resort Boschmolenplas heeft een fantastische ligging aan het Natuurmeer Boschmolenplas in de prachtige natuurrijke omgeving van het uitgestrekte Maasplassengebied.

Bekijk de nieuwe website op www.boschmolenplas.nl

Nieuwe website voor Boschmolenplas

FranceComfort

FranceComfort is gespecialiseerd in de verhuur van luxere vakantiewoningen in het zuiden en zuidwesten van Frankrijk.

Bekijk de nieuwe website op www.francecomfort.com

Nieuwe website voor FranceComfort

Flamboyant Ontwerp

Flamboyant Ontwerp helpt je met de juiste uitstraling die past bij je bedrijf of datgene wat je over wilt brangen.

Bekijk de nieuwe website op www.flamboyant-ontwerp.nl

Nieuwe website voor Flamboyant Ontwerp

Ferienpark Ebertswiese

Het vakantiepark ligt op 800 meter hoogte op de Höhnberg omringd door het Thüringer Wald. Een idyllische plek in Duitsland met op 50 meter de Bergsee en op 100 meter de Rennsteig aan de Ebertswiese.

Bekijk de nieuwe website op www.ferienparkebertswiese.de

Nieuwe website voor Ferienpark Ebertswiese

Landhuis De Eikenhorst

De Eikenhorst is een ruime accommodatie voor groepen van 10-30 personen. Volledig drempelvrij en gelijkvloers, is deze accommodatie geschikt voor diverse soorten groepen, voor jong en oud!

Bekijk de nieuwe website op www.eikenhorst.nl

Nieuwe website voor Landhuis De Eikenhorst

Camping Linda

Een heerlijke vakantiestek direct aan de Oosterschelde, waar u naar hartenlust geniet van rust, ruimte, gezelligheid en oprechte gastvrijheid.

Bekijk de nieuwe website op www.campinglinda.nl

Nieuwe website voor Camping Linda
Volg ons op social media en blijf op de hoogte
Volg ons op Twitter Volg ons op Facebook Volg ons op Instagram Volg ons op LinkedIn Volg ons op Google+ Abonneer op ons YouTube kanaal

Volg ons op Instagram: holidaymedia.nl

© 2019 Holiday Media, alle rechten voorbehouden