073 - 627 1240
Ardoer.com

Projectcase

Redesign Ardoer.com

Ardoer.com

Ardoer.com

Ardoer is een samenwerkingsverband van 32 campings door heel Nederland. De website (ardoer.com) was alweer wat jaartjes oud en toe aan vernieuwing. Samen met het team hebben we gekeken naar een juiste invulling voor deze nieuwe uitstraling die past bij de organisatie.

Inspiratie in een oogopslag

Inspiratie in een oogopslag

Vaak is de gast nog oriënterend naar de perfecte camping waarbij de locatie later volgt. Al zijn er altijd wel enkele eisen bekend die doorslaggevend zijn bij de keuze voor een definitief park. Dit kan zijn vanwege een overdekt zwembad, de ligging aan zee, hondenfaciliteiten of het kindvriendelijke karakter van een vakantiepark. Door op voorhand een thema te maken met een selectie aan parken komt de keuze voor een definitieve vakantie al een stap dichterbij.

Bekijk de nieuwe inspiratie pagina's.

Gastenbeoordeling

Gastenbeoordeling

Het belang van reviews wordt steeds groter bij het boeken van een vakantie. Omdat er een scala is aan verschillende review websites is het tonen in een algemeen overzicht een ideale oplossing. Zo is in één oogopslag duidelijk wat anderen van het park vonden en hoe zij dit hebben ervaren. We hebben dit samengebracht in een overzicht waarbij eigen beoordelingen en Google beoordelingen samen worden getoond.

UX & content optimalisatie

UX & content optimalisatie

Er is een verbeterslag gemaakt in de manier waarop gezocht kan worden. Waar voorheen eerst de datum moest worden ingevoerd om vervolgens de resultaten te laden en zo verder te zoeken is dit aangepast naar direct zoeken met een aankomst- en vertrekdatum. Hierdoor is de laadtijd van de zoekresultaten aanzienlijk verbeterd. Daarnaast is er een keuze gemaakt om content compacter te tonen in de vorm van korte opsommingen per park. Dit geeft een betere weergave van de USP's voor een bezoeker die door de resultaten scrolt.

Provincie pagina's

Optimalisatie provincie pagina's

Door op een pagina alle provincies te tonen krijgen bezoekers duidelijk per provincie een overzicht aan geselecteerde parken. De provincies zijn verdeeld over tabjes die gemakkelijk aan te klikken zijn. Daarnaast is het mogelijk gemaakt om in de voorvertoning van het park meerdere foto's te plaatsen om direct een beeld te geven. De content wordt hier ook in een korte opsomming getoond het helder te houden.

Bekijk de nieuwe provincie pagina's.

Activiteiten in de omgeving

Weergave activiteiten in omgeving

Op deze pagina is de weergave overzichtelijker gemaakt en eenvoudiger per thema te zoeken. Selecteer een thema of kies voor weergave op kaart om zo de activiteiten in de buurt te bekijken. Filter op uitjes met korting of pas de straal in kilometers aan waarin naar uitjes wordt gezocht.

Bekijk de nieuwe uitjes pagina's.

Plannen voor de toekomst

Er is hard gewerkt aan een verbeterslag voor de website en de ontwikkeling gaat daarin gewoon door. Zo gaan we aan de slag met:

  • Verbeterde product detailpagina
  • Nieuwe boekingstraat
  • Zoeken en filteren voor aanbiedingen
Martijn Hamelink van Ardoer

Vanuit Ardoer werken we sinds 2016 prettig samen met Holiday Media. Ze denken goed mee met de ontwikkeling van onze website en zijn op de hoogte van actuele ontwikkelingen. Als we vragen hebben worden deze snel opgepakt en opgelost.

Martijn Hamelink van Ardoer

Joris Mooten, projectmanager bij Holiday Media:

De uitdaging bij Ardoer is altijd om de pagina's zo te maken dat de content voor alle parken optimaal wordt weergegeven ook al zijn er grote verschillen in tekst en beeld tussen de parken. Dat is volgens mij weer goed gelukt bij dit redesign!

Voor meer informatie over het project voor Ardoer, kunt u contact opnemen met Joris.

Uw project?

Heeft u vragen over dit project of bent u nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen? We denken graag met u mee.

Neem contact op