073 - 627 1240
Camping Julianahoeve

Projectcase

Camping Julianahoeve

Nieuwe website voor Camping Julianahoeve

Een 5-sterren vakantiepark met hoogwaardige faciliteiten vraagt om een bijpassende website met de juiste beleving en slimme functionaliteiten. Samen met het team van Julianahoeve hebben wij hard gewerkt aan een mooi eindresultaat en daarbij de nieuwste ontwikkelingen in de markt gebruikt.

Sfeer overbrengen

Een groot familie vakantiepark dat zo uniek is gelegen aan zee, dat willen we laten zien. De compilatie video die in de header is gebruikt geeft meteen de juiste sfeer. Hierin worden de doelgroep, de ligging en de faciliteiten getoond. Door de hele website heen worden er grote afbeeldingen en bewegende beelden gebruikt wat de ambiance van het park en de omgeving weergeeft.

Julianahoeve chalet

Inzichtelijk boeken

Een duidelijk overzicht in de opbouw van prijzen geeft de boekende gast vertrouwen. Zo is het meteen duidelijk wat wel en niet inclusief wordt meegenomen in de prijs. Dit voorkomt verwarring achteraf en biedt de mogelijkheid om zaken meteen bij te boeken indien toch gewenst.

Inzichtelijk boeken
Duidelijke boekingsstraat

Duidelijke boekingsstraat

Tijdens het boekingsproces is het van belang de stappen zo duidelijk en zo kort mogelijk te maken. Zo wordt voorkomen dat mensen vroegtijdig afhaken of onduidelijkheid ervaren tijdens het boeken. Hierbij is gekozen om in één pagina de volledige boeking af te ronden. Iedere verandering wordt duidelijk getoond in de kassabon die meescrolt naast de invoervelden.

Zekerheid en vertrouwen

Zekerheid en vertrouwen

Het geeft vertrouwen aan de boeker dat gegevens beveiligd worden verzonden. We tonen dat een betaling veilig kan worden gedaan en dat Julianahoeve is erkend door ANWB en ADAC en dat ze zijn aangesloten bij bekende organisaties zoals Ardoer en Holland Topcampings. Ook dat er al ruim 30.000 bezoekers hebben mogen genieten aan zee draagt bij aan de overtuiging om te boeken.

Plattegrond

De vorige plattegrond was geïllustreerd in 3D weergave waardoor de afstanden en de verhouding van de verschillende straten, chalets en kampeerplaatsen niet goed in beeld kwamen. We hebben de plattegrond, met meer dan 3000 objecten, volledig in het nieuw gestoken en deze is nu bovenop een Google Maps kaart gelegd zodat ook de afstand naar zee en andere plaatsen een realistisch beeld geeft van de omvang van het park.

Plattegrond

Boeken op plattegrond is een mooie extra toevoeging om aan te bieden aan bezoekers. Zo kiezen ze direct een voorkeursplek uit tijdens het zoeken naar een accommodatie.

Bekijk de nieuwe plattegrond.

Sandy Troost van Camping Julianahoeve

Wij zijn super blij met de uitstraling van de nieuwe website. Mooie nieuwe functionaliteiten en we hebben een toename gezien in het aantal online boekingen.

Sandy Troost van Camping Julianahoeve

Joris Mooten, projectmanager bij Holiday Media:

Voor dit mooie park in Zeeland hebben we naast de focus op beleving ook ingezet op een goede conversie. Door een fijne samenwerking met de dames van de marketing van Julianahoeve hebben we alle wensen verwerkt in de website.

Voor meer informatie over het project voor Camping Julianahoeve, kunt u contact opnemen met Joris.

Uw project?

Heeft u vragen over dit project of bent u nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen? We denken graag met u mee.

Neem contact op