073 - 627 1240
Camping De Kleine Wolf

Projectcase

Camping De Kleine Wolf

Nieuwe website voor Camping De Kleine Wolf

Als één van de topcampings in Nederland is het belangrijk dat een groot aantal bezoekers snel en gemakkelijk tegelijk kunnen zoeken en boeken. Dat was het uitgangspunt voor een nieuwe website voor Camping De Kleine Wolf. Samen met de camping en onze partners Stratech en Effecty hebben we de afgelopen maanden gewerkt aan een geheel nieuwe website en online boeken koppeling. Dit met als doel tijdig live te zijn voor het nieuwe boekingsseizoen 2022.


Nieuwe huisstijl

Camping De Kleine Wolf heeft een unieke uitstraling en positie in de markt en dat zie je terug in de nieuwe website. Als grote vijfsterrencamping heeft De Kleine Wolf een opvallende identiteit en veel voorzieningen die sfeervol worden weergegeven. Samen met marketingpartner Effecty en ontwerpbureau Flying is een nieuwe huisstijl neergezet die de website een unieke uitstraling heeft gegeven.

Vernieuwing en verbetering zoek en boek

Voor de nieuwe website hebben wij de online boeken koppeling (en Mijn Omgeving) met Stratech RCS Enterprise opnieuw opgezet op basis van HolidayAgent, ons online boekingsplatform. De kracht van dit systeem met een overzichtelijke boekingsstraat (check-out op één pagina) maakt het verschil in deze website. Hiermee maakt De Kleine Wolf gebruik van een platform wat continu wordt doorontwikkeld en gebruikt wordt door meer dan 250 recreatiebedrijven.

Prijstabel

Met de moderne boekingsstraat kan zowel op mobiel als desktop snel een boeking gemaakt worden.

Koppeling met de App

Koppeling met de App

Voor een camping met veel gastcontact is automatisering zeer waardevol, zo ook voor de Mijn Omgeving van De Kleine Wolf. Gasten kunnen met de parknavigatie module een routebeschrijving naar hun plaats zien. De Mijn Omgeving is naast integratie in de website ook gekoppeld aan de app van de klant. In de toekomst zullen nog meer onderdelen van website en app aan elkaar gekoppeld worden.

Lees meer over de app in deze projectcase van WeMa Mobile.

Anne-Sophie Kat van De Kleine Wolf

Holiday Media heeft op basis van een ontworpen design volgens huisstijl van De Kleine Wolf een nieuwe website voor ons ontwikkeld met een Mijn Omgeving. We hebben een prettige samenwerking ervaren waarbij Holiday Media door de bekendheid en de ervaring met de recreatiebranche een perfect werkende site heeft neergezet. Ze adviseren waar nodig, zijn kritisch en voeren jouw wensen uit precies zoals jij dat wilt. We zijn enorm blij dat wij de stap hebben gezet naar deze fijne partij.

Anne-Sophie Kat van Camping De Kleine Wolf

Kaj van Houten, projectmanager bij Holiday Media:

Een project waar wij trots op zijn, de nieuwe website van De Kleine Wolf. Wij mochten voor deze topcamping een nieuwe site maken waarbij onder andere het doel was om de online boeken koppeling met het reserveringssysteem van Stratech te optimaliseren en beter te integreren, om zo de gebruikerservaring en conversie te optimaliseren. De nieuwe website is voorzien van onze one-page boekingsstraat. In plaats van meerdere boekingsstappen één overzichtelijke pagina om de boeking af te ronden. Zo heeft De Kleine Wolf weer een goede basis om aan door te blijven ontwikkelen.

Voor meer informatie over het project voor Camping De Kleine Wolf, kunt u contact opnemen met Kaj.

Uw project?

Heeft u vragen over dit project of bent u nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen? We denken graag met u mee.

Neem contact op