073 - 627 1240

Chaletsplus.com

Full responsive website

Chaletsplus.com: Full responsive website

ChaletsPlus verhuurt luxe wintersport accommodaties in Oostenrijk op een groot aantal bestemmingen. ChaletsPlus wil naast een super gebruiksvriendelijke boekingstool ook toegevoegde waarde bieden voor wintersporters die meer informatie willen over de diverse skigebieden.

Full responsive: geoptimaliseerd voor desktop, tablet en smartphone

Full responsive: geoptimaliseerd voor desktop, tablet en smartphone

De website van ChaletsPlus is Full Responsive ontwikkeld, wat wil zeggen dat de website meerdere weergaven (in totaal 5) heeft om de verschillende reosluties optimaal te bedienen. De volledige content en functionaliteit is ontwikkeld en geoptimaliseerd voor alle weergaven, dit betekent dat ook de volledige boeking afgehandeld kan worden op een mobiel apparaat.

Usability optimalisatie

Met de ontwikkeling van deze website is er samen met Netprofiler kritisch gekeken naar het optimaliseren van de usability. Zo zijn de statistieken uitgebreid geanalyseerd, is het muisgedrag van de websitebezoeker getracked met een ingebouwde tool en zijn er live onderzoeken geweest met een testpanel. De resultaten hiervan waren soms erg verrassend en verhelderend, en boden ChaletsPlus en Holiday Media handvaten bij de ontwikkeling van deze nieuwe website. De indeling van de homepage en de prioritering van alle taken is bijvoorbeeld tot stand gekomen door dit onderzoek.

PageSpeed optimalisatie

Google kijkt meer en meer naar extra factoren, zo ook de snelheid van de website. Pagespeed is iets wat technisch gezien bijna oneindig te optimaliseren is, waarbij Holiday Media in basis zorgt dat deze gewoon uitstekend is. Door de hoeveelheid content en functies binnen de ChaletsPlus website, was er bovenop "uitstekend" nog flinke winst te behalen en worden nu pagespeed scores behaald waardoor de indexatie ook weer geoptimaliseerd is.

Mijn omgeving voor gasten, eigenaren, sleuteladressen en ChaletsPlus

De inlog omgeving "Mijn ChaletsPlus" wordt bij ChaletsPlus voor uitgebreide doeleinden ingezet:

  • Voor gasten: hier zien gasten hun reserveringen, het weerbericht in Oostenrijk, nuttige info voor tijdens de vakantie, nuttige documenten, bij te boeken artikelen, etc. etc.
  • Voor eigenaren: eigenaren krijgen hier inzicht in de beschikbaarheid van hun woning, maar ook in de statistieken van deze woning op de website, de afrekeningen, beoordelingen, etc. etc.
  • Voor sleuteladressen: voor sleuteladressen is een nuttige tool ontwikkeld waarbij overzichtelijke aankomstlijsten gegenereerd worden.
  • Voor ChaletsPlus: een uitgebreide beheeromgeving geeft ChaletsPlus inzicht in de belangrijkste mutaties, statistieken, accounts, aantal boekingen per dag, etc. etc.

Voor meer informatie over het ChaletsPlus project, kunt u contact opnemen met Marijn Eijsink.

Uw project?

Heeft u vragen over dit project of bent u nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen? We denken graag met u mee.

Neem contact op