Update: Hans gaat met pensioen, nieuwe blogs en websites

Afgelopen week hebben we in goed gezelschap geproost op de laatste werkdag van Hans. Hij sluit bij Holiday Media een periode af van bijna 25 jaar. We kijken niet alleen terug op de vele succesvolle projecten die zijn gerealiseerd maar vooral ook vooruit met al het moois wat komen gaat. We blijven volop in beweging en vertellen je graag meer over alle recente ontwikkelingen.

 •  Hans gaat met pensioen
 •  Samenwerking met Effecty
 •  Nieuwe blogs
 •  Nieuwe websites


Hans gaat met pensioen

Terugkijkend op bijna 25 jaar Holiday Media met mooie mijlpalen, successen en dierbare relaties, is het nu tijd voor een welverdiend pensioen. Je weet wat ze zeggen, pensioen hoor je te proeven als goede wijn. Langzaam genietend en in goed gezelschap. Daar proosten we op, samen met jou. Bedankt Hans!

" 

Een veel voorkomende scene in Amerikaanse films, werknemer gaat vertrekken en kan in 5 minuten z'n werkplek opruimen en verlaat met een doosje met daarin een plantje, een foto van de familie, een koffiemok en een pennensetje het bedrijf. Zo is dat bij mij niet gegaan. "


Lees het bericht van Hans

Hans gaat met pensioen

Samenwerking met Effecty

Door kennis en energie te bundelen, bereik je meer. Dit is precies de insteek van onze samenwerking met Effecty, waarbij we onze krachten bundelen om een gezamenlijk doel bereiken. Samen aan de slag om HolidayAgent boekingsstraat nu en in de toekomst nóg beter te maken. Hierdoor kunnen we bijdragen aan nog meer boekingen voor onze klanten door een verbeterde weergave en optimaal gebruikersgemak. Samen weet je tenslotte meer.

Samenwerking met Effecty

Nieuwe blogs


Content first webdesign

Door Jasmijn op 28 februari 2020
Een nieuwe website is een grote maar ook een uitdagende klus. Er liggen vast nog wel ergens folders met pakkende teksten die we kunnen hergebruiken en een neef heeft ooit eens leuke foto's gemaakt op het terrein. Als we dat combineren met de kleur blauw uit het logo zijn we al een heel eind toch? Of toch niet? In deze blog leggen we graag de voordelen uit van een "content first" aanpak bij de ontwikkeling van een nieuwe website.

Lees de blog


Lees de blog: Content first webdesign

7 goede redenen om te investeren in een nieuwe website

Door Jasmijn op 14 februari 2020
Een website groeit met je bedrijf mee en moet altijd up-to-date zijn. Het is vaak het eerste contactmoment met een bezoeker en kan alles maken of breken. Dit kan door het updaten van het design maar ook zeker de techniek draagt bij aan de ontwikkeling van je website. In deze blog geven we 7 goede redenen voor een vernieuwing van je website.

Lees de blog


Lees de blog: 7 goede redenen om te investeren in een nieuwe website

Het ontwerpproces in beeld

Door Niels op 31 januari 2020
Tijdens mijn studie Communicatie en Multimedia Design ben ik in contact gekomen met de ontwerpcirkel. Dit is een manier waarmee je houvast krijgt tijdens het ontwerpproces van een product.

Lees de blog


Lees de blog: Het ontwerpproces in beeld

Boek succes met slimme landingspagina's

Door Jasmijn op 17 januari 2020
Landingspagina's inzetten om van je bezoekers klanten te maken. Dat is een slimme manier om bezoekers te laten landen en juist te informeren en te overtuigen door alleen hetgeen te tonen wat echt relevant voor ze is.

Lees de blog


Lees de blog: Boek succes met slimme landingspagina's

Hoe werkt het indexeren van je website in Google?

Door Jasmijn op 1 november 2019
Als je net een nieuwe website hebt dan wil je ook snel gevonden worden in Google. Enthousiasme maakt dan snel plaats voor ongeduld. Het indexeren duurt gemiddeld vier dagen tot wel één maand. En dat is niet voor niks, je bent tenslotte niet de enige website die gevonden wil worden.

Lees de blog


Lees de blog: Hoe werkt het indexeren van je website in Google?

Lees meer blogs


Nieuwe websites

De afgelopen maanden hebben we ons portfolio weer aan mogen vullen met een aantal mooie, succesvolle projecten met ieder een eigen identiteit. Neem gerust eens een kijkje in ons portfolio.
 

Breezand Vakanties

Opgaan in het echte eilandgevoel: één met de zee, de wind, de onwaarschijnlijk mooie Zeeuwse luchten.

Bekijk de nieuwe website op www.breezandvakanties.nl

Nieuwe website voor Breezand Vakanties

Duinpark & Camping de Robbenjager

Duinpark & Camping de Robbenjager vormt een uitstekende uitvalbasis voor de ultieme vakantie op Texel.

Bekijk de nieuwe website op www.robbenjager.nl

Nieuwe website voor Duinpark & Camping de Robbenjager

Camping Julianahoeve

Camping Julianahoeve heeft een perfecte ligging aan het strand... Je loopt vanaf de camping binnen 5 minuutjes het prachtige, 21 km lange, strand op! Eet een hapje bij Strandpaviljoen Zuid-Zuid-West en geniet van de onvergetelijke zonsondergangen.

Bekijk de nieuwe website op www.julianahoeve.nl

Nieuwe website voor Camping Julianahoeve

Camping Oranjezon

Gelegen aan een ongerept natuurgebied achter de duinen ligt Camping Oranjezon. Op loopafstand van het breedste en rustigste strand van Walcheren is het de ideale uitvalsbasis om het schiereiland en de rest van Zeeland te verkennen.

Bekijk de nieuwe website op www.oranjezon.nl

Nieuwe website voor Camping Oranjezon

Camping De Waay

Camping De Waay is gelegen in het hart van het rivierengebied, tussen de Linge en de splitsing van de Rijn en de Waal.

Bekijk de nieuwe website op www.de-waay.nl

Nieuwe website voor Camping De Waay

Verhuurburo Callantsoog

Met een ruim en gevarieerd aanbod van vakantiehuizen en appartementen op prachtige locatie's aan de kust is het ons doel om u een onvergetelijke vakantie te bezorgen!

Bekijk de nieuwe website op www.callantsoog.net

Nieuwe website voor Verhuurburo Callantsoog

Villa Paulina Curaçao

Geen mensenmassa's in een druk hotel, maar een heerlijke, comfortabele plek waar u zich met het hele gezin of vrienden optimaal kunt ontspannen. Villa Paulina biedt ruimte van 2 tot 8 personen en is van alle gemakken voorzien.

Bekijk de nieuwe website op www.villapaulina.nl

Nieuwe website voor Villa Paulina Curaçao

Van Gent Watersport

Van Gent Watersport is een jachthaven gelegen aan de zandmeren in Kerkdriel. We bieden naast een grote jachthaven, alles op het gebied van boten, berging en onderhoud. Of u nu een dagje gaat varen of een vaste ligplaats zoekt, wij bieden het allemaal.

Bekijk de nieuwe website op www.vangentwatersport.nl

Nieuwe website voor Van Gent Watersport
Volg ons op social media en blijf op de hoogte
Volg ons op Twitter Volg ons op Facebook Volg ons op Instagram Volg ons op LinkedIn Abonneer op ons YouTube kanaal

© 2020 Holiday Media, alle rechten voorbehouden