073 - 627 1240

Partners

waar we graag mee samenwerken

Digital heroes van Effecty

De wereld om ons heen veranderd in een razend tempo. Als ondernemer ben je gewend lef te tonen. Maar toch is die nieuwe digitale wereld best spannend! Effecty staat midden in deze nieuwe wereld, heeft een frisse kijk op marketing en geloofd in de kracht van digital.

Digitale verandering wordt gedreven door mensen. Daarom wil Effecty mensen en organisaties inspireren om mee te veranderen en het maximale uit zichzelf te halen!

Effecty is een jong digital marketingbureau met een enorme drive om te presteren. Met ondernemende, professionele en eigenwijze teamleden zorgt Effecty dat de klant (online) nóg succesvoller wordt.

Al sinds 2011 verzorgt Effecty oplossingen en opleidingen voor het MKB en grootbedrijf, met als echt speerpunt: Leisure. In de afgelopen jaren heeft Effecty met plezier gewerkt voor een groot aantal vakantieparken, hotels, restaurants en steden en zijn we trots op de mooie resultaten die we hebben mogen neerzetten. Dit doet Effecty met een hecht team van enthousiaste digital marketing professionals.

Digital marketing blijft continue om tijd en aandacht vragen. Daarom heeft Effecty alle specialisten onder één dak. Van performance gedreven tot creatief onderlegde digital marketeers. Ieder met zijn eigen kennis, kunde en expertise. Maar allemaal worden ze gedreven door resultaat. Het veelzijdige team ontwikkelt online strategieën, creatieve concepten en doeltreffende online campagnes waarbij jouw wensen altijd de rode draad vormen.

Bezoek de website van Effecty op effecty.nl

Meer partners van Holiday Media

Bekijk alle partners van Holiday Media