073 - 627 1240

Partners

waar we graag mee samenwerken

E-mark

E-mark is een online marketing bureau met focus op conversie door techniek. Aan de hand van de online salescyclus; bereik, betrokkenheid, activatie en retentie zet E-mark effectief online marketing instrumenten in.

Holiday Media werkt samen met E-mark voor het opstellen van slimme e-mail marketing campagnes. Wij kijken daarbij naar uw doelstelling en optimalisatie van het resultaat in elke fase.

E-mail marketing

In E-mark Mail heeft u keuze uit verschillende mogelijkheden voor e-mail marketing. Van het opmaken van nieuwsbrieven tot geautomatiseerde e-mail campagnes vanuit uw eigen CRM systeem. Met E-mark Mail kunt u zich richten op de inhoud en opmaak van uw mailing. Alle technische aspecten en de optimalisatieslag kunt u aan Holiday Media overlaten.

Optimalisatie mogelijkheden

Naast de mogelijkheden om e-mailcampagnes te versturen resultaten uitgebreid te meten, biedt E-mark Mail diverse mogelijkheden om de resultaten van uw e-mail of nieuwsbrief te optimaliseren. Split run testing met één druk op de knop, online enquêtes voor feedback en verrijking van uw database, integratie van social media en video in mail.

Koppelingen

Automatische synchronisatie van gegevens in de database en de resultaten van uw e-mailcampagne. Met onze koppeling vanuit E-mark Mail bent u in staat om uw eigen CRM of CMS systeem feilloos aan te sluiten op E-mark Mail en informatie uit uw systemen of webshop mee te nemen in uw e-mailmarketingcampagnes.

Werkwijze

Nadat u de e-mail inplant controleren wij op spamgevoeligheid, niet werkende linkjes en de manier waarop de layout in de verschillende mailprogramma’s getoond wordt. Of het nu gaat om Outlook, Gmail, Hotmail of mobiel. Onze servers hebben een hoge reputatie zodat u zeker bent van optimale aflevering in de inbox van uw ontvanger. Hoge deliverability, hoog rendement.

Meer partners van Holiday Media

Bekijk alle partners van Holiday Media