073 - 627 1240

Partners

waar we graag mee samenwerken

C.A.T. Automatisering

C.A.T. Automatisering B.V. is een veelzijdig automatiseringsbedrijf, dat zich met ruim 19 jaar ervaring inmiddels mag rekenen tot de top van de branche. C.A.T. Automatisering B.V. is met TIBOS Light, TIBOS en TIBOS+ totaalleverancier van automatiserings oplossingen in de recreatiebranche.

TIBOS is het reserveringssysteem dat geschikt is voor elk recreatiebedrijf. Vele jaren ervaring op alle terreinen van het toerisme en de verblijfsrecreatie, in combinatie met een voortdurende dialoog met onze klanten hebben bijgedragen aan het perfectioneren van het systeem. TIBOS werkt conform de hoogste standaarden, waardoor u met TIBOS altijd klaar bent voor de toekomst.

Doordat TIBOS voor elke behoefte configureerbaar is, is TIBOS als reserveringssysteem voor elke organisatie geschikt, die objecten verhuurt of bemiddelt bij verhuur. Daarbij maakt het niet uit of het gaat om bungalows, chalets, kampeerplaatsen, passantenplaatsen, jaarplaatsen, seizoenplaatsen, trekkershutten, hotelkamers, camperplaatsen, enz.

Een belangrijk element van het reserveringssysteem vormt de gebruikersinterface. De belangrijkste functies zijn zo veel mogelijk in één gebruikersscherm gecombineerd middels overzichtelijke tabbladen. Dit gebruikersscherm is ook voor de beginnende Windows-gebruiker eenvoudig te bedienen. Met een muisklik kan men vanuit het tabblad reservering eenvoudig wisselen naar het tabblad planbord, adressen, afrekening, objecten en lijsten.

Naast de uitgebreide mogelijkheden met betrekking tot het printen van diverse lijsten is het in TIBOS ook mogelijk om gegevens te exporteren naar andere Microsoft programma’s. Als u met Windows-programma’s werkt als Word, Excel of Access, kunt u gegevens vanuit TIBOS exporteren en verder verwerken met deze Windows-programma ‘s.

TIBOS is een modulair opgebouwd softwarepakket. Dit geeft ons de mogelijkheid om afhankelijk van de grootte en behoefte van het recreatiepark de juiste licentie aan te kunnen bieden. TIBOS kan dan ook met uw organisatie meegroeien. De functionaliteiten waarover de 3 TIBOS basispakketten beschikken zijn gelijk.

Meer partners van Holiday Media

Bekijk alle partners van Holiday Media