073 - 627 1240

Partners

waar we graag mee samenwerken

RED Online Marketing

RED is een Online Marketing bureau in het midden van het land, specifiek gericht op de reis-, vrije tijd- & toerisme wereld in Nederland, België en Duitsland.

RED heeft meer dan 10 jaar ervaring in het genereren van website bezoekers en boekingen voor reis- en recreatiebedrijven. Zij zijn het enige online marketing bureau in Nederland dat zich uitsluitend richt op de reis en recreatie branche. De specifieke kenmerken van deze markten zijn dus voor hen niet vreemd.

Daarbij is RED officieel gecertificeerd Google Adwords Partner. Dat wil zeggen dat de specialisten goed op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van Google AdWords en Google Analytics, onder andere middels trainingen via Google. Teven staan ze direct in contact met Facebook en Microsoft Bing en kunnen hierdoor snel inspelen op de nieuwste en meest succesvolle ontwikkelingen bij deze advertentie middelen.

Vanaf 2014 heeft RED haar expertise uitgebreid. Affiliate marketing, zoekmachine marketing en e-mailmarketing waren de drijfveren binnen RED. Door de opgedane expertise en nieuwe specialisten kan RED jou ook helpen met: strategisch online marketing advies, social media marketing, conversie optimalisatie en andere behoeftes zoals eenonline marketing campagne scan.

Lees meer over RED Online Marketing op hun website redonlinemarketing.nl.

Meer partners van Holiday Media

Bekijk alle partners van Holiday Media