073 - 627 1240

Partners

waar we graag mee samenwerken

Stratech

Stratech heeft jarenlange ervaring in het automatiseren van recreatieondernemingen in binnen- en buitenland: meer dan 250 campings, bungalowparken, jachthavens, groepsaccommodaties en touroperators werken naar volle tevredenheid met dit reserveringssysteem.

Stratech biedt flexibele oplossingen voor elk type recreatieonderneming waardoor de software optimaal is af te stemmen op elk bedrijfsproces.

De oplossing voor een optimale bezetting en resultaat

Elke recreatieondernemer streeft naar tevreden gasten. Daarvoor zijn niet alleen de voorzieningen op een park / camping van belang. Juist wat achter de schermen op administratief gebied plaatsvindt, draagt in belangrijke mate bij aan de tevredenheid van de gasten. Een compleet reserveringssysteem, waarmee de gehele reserveringsadministratie efficiënt en gebruiksvriendelijk kan worden bijgehouden, is daarom onmisbaar.

Meer tijd voor meer gasten

Ons reserveringssysteem Stratech-RCS biedt de moderne recreatieondernemer praktisch onbegrensde mogelijkheden op het gebied van onder andere prijsberekening, eigen webportal met internet ontsluiting "Zoek & Boek", financiële verantwoording naar bijvoorbeeld eigenaren en touroperators, managementondersteuning in de vorm van diverse rapportages en koppelingen met andere hardware systemen. Zowel de efficiency, rendement als het gebruiksgemak worden met behulp van het reserveringssysteem Stratech-RCS direct geoptimaliseerd.

De voordelen van Stratech-RCS op een rij:

  • Meer boekingen met geïntegreerde "Zoek & Boek" functie inclusief plattegrondboeken
  • Korte inleertijd en gebruiksvriendelijk voor uw medewerkers en vakantiekrachten
  • Uitgebreid CRM-systeem inclusief gastgeschiedenis
  • Mogelijkheid boekingen te verschuiven en wijzigen
  • Planbord van waaruit u uw bezetting kunt monitoren en boeken
  • Gedegen koppelingen met uw slagboom, kassasysteem en pinautomaat
  • Een complete administratieve oplossingen
  • Multiparken betalen een totaalprijs in plaats van een licentie per park, ook bij toekomstige groei

Meer partners van Holiday Media

Bekijk alle partners van Holiday Media