073 - 627 1240

Partners

waar we graag mee samenwerken

Stratech

Met hun jarenlange kennis, ervaring en innovatieve software automatiseren, optimaliseren en personaliseren de specialisten van Stratech (complexe) bedrijfsprocessen van recreatiebedrijven en verbeteren ze de verblijfservaring van jouw gasten!

Wij maken recreatiebedrijven beter!

Met onze jarenlange kennis, ervaring en innovatieve software automatiseren, optimaliseren en personaliseren wij (complexe) bedrijfsprocessen van recreatiebedrijven en verbeteren we de verblijfservaringen van jouw gasten. Wij staan náást de ondernemer met als belangrijkste doel: jou nóg succesvoller maken.

Samen de top bereiken met het beste reserveringssysteem

Voor jou als recreatieondernemer draait alles om tevreden gasten. Je wilt je dan ook zo min mogelijk bezighouden met automatisering en administratieve rompslomp.

Met meer dan 33 jaar ervaring in de recreatiemarkt automatiseren we alle belangrijke processen op en rondom jouw bedrijf. Ons flexibele en gebruiksvriendelijke reserveringssysteem regelt de gehele reserveringsadministratie op jouw camping of bungalowpark van boeking tot vertrek.

  • Gemak en tijdbesparing door je gehele reserveringsadministratie en al je bedrijfsprocessen (zoals toegang, kassa en facilitair) te regelen vanuit één systeem
  • Hogere bezetting en meer omzet door online boeken, online betalen en koppeling met touroperators
  • De beste oplossing op elk vakgebied door nauwe samenwerking met specialistische partners

Unieke features

Je kunt jouw reserveringssysteem uitbreiden met onderstaande unieke features:

  • Stratech Insight: altijd en overal inzicht geeft in de actuele management informatie van jouw recreatiebedrijf
  • Stratech Campaign: bereik je gasten met effectieve, gepersonaliseerde mailings
  • Stratech Benchmark: vergelijk eigen prestaties met vorig jaar én de markt op het gebied van omzet, bezettingsgraad en gemiddelde prijs per nacht
  • Stratech Pricing: meer omzet door effectief prijsbeleid, door snel in te spelen op de veranderende vraag middels prijsaanpassingen

De kracht van samenwerking

Bij Stratech geloven we in de kracht van samenwerking. Door samenwerking ontstaan immers de mooiste dingen. Daarom werken we als betrokken kennispartner dagelijks samen met klanten en partners om de beste oplossingen voor onze klanten te realiseren. Oplossingen die meerwaarde creëren voor recreatieondernemers - zoals besparing van tijd en verhoging van omzet - maar die ook leiden tot tevredener gasten! We kiezen er dan ook voor om ‘specialist’ te zijn in de ontwikkeling van ons reserveringssysteem. Hierbij focussen we ons op de dingen waar we goed in zijn en zoeken voor overige zaken de samenwerking met onze partners.

Stratech Leisure

Stratech Leisure maakt recreatiebedrijven beter! Hoe?

  • Onze knowhow: Met meer dan 33 jaar ervaring in de recreatiemarkt, kennen wij de dagelijkse uitdagingen van de recreatieondernemer en weten wij precies wat er speelt.
  • Onze innovatieve oplossingen: We vertalen onze kennis en ervaring door naar de beste softwareoplossingen, met unieke en aansprekende features die écht het verschil maken voor jouw bedrijf en je gast.
  • We geloven in “samen”: Wij halen kracht uit onze intensieve samenwerkingen met onze specialistische partners. Hierdoor kunnen we op elk vakgebied hoogstaande kwaliteit leveren.

Kijk voor meer informatie of het inplannen van een vrijblijvend adviesgesprek op www.stratechleisure.nl.

Meer partners van Holiday Media

Bekijk alle partners van Holiday Media