073 - 627 1240

Partners

waar we graag mee samenwerken

CampingView360

CampingView360 is dé specialist in het grootschalig en systematisch in beeld brengen van omgevingen. Holiday Media werkt samen met CampingView360 op het gebied van 360° panoramafotografie.

Goede informatievoorziening via internet wordt steeds belangrijker voor de consument bij het bepalen van de bestemming voor een vakantie of dagje uit. Uit onderzoek blijkt dat een uitgebreide informatievoorziening de belangrijkste drijfveer is bij het bepalen van een bestemming.

Een Virtual Tour, een interactieve virtuele rondleiding, geeft een compleet en objectief beeld van een locatie, dit in tegenstelling tot een filmpje wat als subjectief wordt ervaren en vaak geen compleet beeld geeft. Hiermee wint u het vertrouwen van uw potentiële gast. Het is duidelijk wat er geboekt wordt en hierdoor zal er ook sneller worden overgegaan tot het maken van een (online)reservering bij uw recreatiepark, camping, hotel of B&B of bezoek aan uw dorp, stad, museum of attractiepark.

Het vertonen van een Virtual Tour op uw website verhoogt uw conversion rate, website bezoekers worden boekers. Door het interactieve karakter van een Virtual Tour zal een potentiële gast ook langer op uw website blijven en uw accommodatie een volgende keer sneller herinneren.

Meer partners van Holiday Media

Bekijk alle partners van Holiday Media