Update: social advertising, parknavigatie, nieuwe blogs en websites

Wat een raar vakantieseizoen is het. Parken dicht, annuleringen, vouchers, parken weer open en uiteindelijk een boekingshoos en volle parken in de zomer. Ook voor ons even flink schakelen: thuiswerken en even hele andere prioriteiten voor onze klanten. Gelukkig hebben we jullie goed kunnen helpen met een duidelijke informatievoorziening op de websites en het verzilveren van vouchers in het online boeken.

Graag praten we je in deze nieuwsbrief bij over andere ontwikkelingen die ons hebben bezig gehouden.

 •  Adverteren op Facebook en Instagram
 •  Routebeschrijving naar je plaats INNOVATIE
 •  Nieuwe blogs
 •  Nieuwe websites


Effectieve marketing met Social advertising en remarketing op Facebook en Instagram

Om je bezoekers heel gericht te kunnen targeten biedt Facebook (en daarmee direct ook Instagram) de mogelijkheid om bezoekers je advertentie te laten zien als zij op je website geweest zijn. Dit kan je zo slim inrichten dat deze bezoekers dit bijvoorbeeld alleen te zien krijgen wanneer zij op een pagina van een accommodatie geweest zijn. Deze bekeken accommodatie kan je dan vervolgens weer in Facebook en Instagram laten zien waardoor de bezoeker herinnerd wordt aan die accommodatie die hij of zij misschien wel wilde gaan boeken!

Behalve enkel deze remarketing is er nog veel meer mogelijk met social advertising. Interesse? We helpen je graag op weg.


Ik wil meer weten over social advertising en remarketing


Routebeschrijving naar je plaats INNOVATIE

De ontvangst op het park is een belangrijke stap in de klantreis van je gast: het raakvlak van voorpret en daadwerkelijk vakantie vieren. Je wil de gast zo goed mogelijk van alle informatie voorzien en tot slot natuurlijk uitleggen waar ze hun kampeerplaats of accommodatie kunnen vinden. Op een plattegrond teken je de route uit en omcirkel je nog even de belangrijkste hotspots van het park.

Maar parken veranderen, gasten veranderen en tijden veranderen. Steeds vaker hebben gasten de mogelijkheid om automatisch, receptieloos in te checken. Met kentekenherkenning hebben ze toegang tot het park en op hun mobiel ontvangen ze de toegangscode voor de accommodatie.

Om je gasten ook eenvoudig hun weg te laten vinden op het park, hebben wij parknavigatie ontwikkeld. Voor aankomst ontvangt de gast een persoonlijke link met de exacte route óp het park. Precies zoals jullie willen dat er gereden wordt, rekening houdend met bijvoorbeeld eenrichtingsverkeer, smalle doorgangen voor caravans of grote parken met verschillende ingangen. Op het park zelf wordt de GPS-locatie van de gast getoond en kan de route worden gevolgd naar de plek. De grote Zeeuwse camping Julianahoeve was de perfecte pilot voor deze dienst. Als het daar werkt, dan werkt het overal!

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Dit wil ik ook!


Vorig jaar ontwikkelden we al een nieuwe website voor Camping Julianahoeve, lees onze projectcase over deze samenwerking.

Routebeschrijving naar je plaats

Bekijk een demo


Nieuwe blogs


Gebruiksvriendelijke formulieren

Door Max op 17 juli 2020
Waar de beheerder van een formulier een zo volledig mogelijk dossier zou willen ontvangen, ergert de invuller zich dood aan de eindeloze invoervelden en drop down menu's. Komt er dan nooit een eind aan? Hoeveel roepnamen willen ze weten? Ik heb helemaal geen vast telefoonnummer meer, waarom is dit dan verplicht?

Lees de blog


Lees de blog: Gebruiksvriendelijke formulieren

De beste Call-To-Action buttons

Door Jasmijn op 3 juli 2020
Naast dat je hordes aan bezoekers wilt op je website is het wel zo fijn als ze bij een bezoek ook meteen actie ondernemen toch? Denk daarbij aan een boeking, contact opnemen of een brochure downloaden. Hierbij zijn 'Call to Action' buttons cruciaal. Dat zo'n button meer is dan een opvallende link met 'lees meer' leg ik je in deze blog graag uit.

Lees de blog


Lees de blog: De beste Call-To-Action buttons

Digitale toegankelijkheid

Door Jasmijn op 26 juni 2020
Bij het ontwikkelen van een nieuwe website wordt nog vaak uitgegaan van een gemiddelde gebruiker. Alleen bestaat zoiets als een gemiddelde gebruiker helemaal niet en hierdoor wordt de toegankelijk van website voor een behoorlijke grote groep mensen beperkt. Wat kun je doen om je website toegankelijker te maken?

Lees de blog


Lees de blog: Digitale toegankelijkheid

Positieve communicatie in uitzonderlijke tijden

Door Jasmijn op 23 maart 2020
In een tijd met veel onduidelijkheid en vooral angst, is het altijd goed om te blijven communiceren. Maar hoe ga je daarmee om in tijden van crisis zoals nu met het coronavirus (COVID-19). Dit vraagt om een gedegen aanpak en het betere 'omdenkwerk'. Op dit moment is het in Nederland alle hens aan dek. De vele communicatieteams draaien overuren om iedereen van juiste informatie te voorzien. Wij geven tips voor je online communicatie.

Lees de blog


Lees de blog: Positieve communicatie in uitzonderlijke tijden

Online klantbeleving

Door Jasmijn op 13 maart 2020
Ooit deze hippe termen voorbij horen komen: Customer journey, storytelling en user experience? Ze hebben allemaal te maken met overbrengen van de online klantbeleving. Graag vertel ik je waarom deze online klantbeleving zo belangrijk is en hoe dit binnen je website kan worden verbeterd. Dit zodat offline en online klantbeleving beter op elkaar wordt afgestemd.

Lees de blog


Lees de blog: Online klantbeleving

Lees meer blogs


Nieuwe websites

De afgelopen maanden hebben we ons portfolio weer aan mogen vullen met een aantal mooie, succesvolle projecten met ieder een eigen identiteit. Neem gerust eens een kijkje in ons portfolio.
 

Camping Geversduin

Tent, caravan of camper? Op Camping Geversduin kun je kamperen zoals jij dat wilt. Maar we bieden nog veel meer. Wat dacht je van een accommodatie met alle comfort, zoals onze Strandhuizen en Boomhuizen.

Bekijk de nieuwe website op www.geversduin.nl

Nieuwe website voor Camping Geversduin

Hotel Zuiderduin

Op slechts 100 meter van het strand van Egmond aan Zee ligt Hotel Zuiderduin. In dit moderne hotel geniet je het hele jaar door van een ontspannen verblijf.

Bekijk de nieuwe website op www.zuiderduin.nl

Nieuwe website voor Hotel Zuiderduin

Paardrijden in de Kempen

Paardrijden in de Kempen staat voor een gevoel van vrijheid in een bourgondische, gastvrije regio. Kies een eigen route of maak gebruik van één van de themaroutes die we voor je hebben samengesteld.

Bekijk de nieuwe website op www.paardrijdenindekempen.nl

Nieuwe website voor Paardrijden in de Kempen

Vakantiepark De Byvanck

Je vindt Vakantiepark De Byvanck even buiten het plaatsje Beek, aan de voet van de Montferlandse heuvels. Een oase van rust in de Gelderse Achterhoek.

Bekijk de nieuwe website op www.byvanck.nl

Nieuwe website voor Vakantiepark De Byvanck

Visit Bloemenrivièra

Op visitbloemenriviera.nl vind je volop inspiratie en informatie voor een heerlijke vakantie aan de Bloemenrivièra. De Bloemenrivièra, deel van de Italiaanse Rivièra, ligt in de prachtige omgeving van de Italiaanse streek Ligurië.

Bekijk de nieuwe website op www.visitbloemenriviera.nl

Nieuwe website voor Visit Bloemenrivièra

Résidence La Vallée de la Sainte Baume

Ben je op zoek naar een luxe riante en rustig gelegen vakantievilla in het hart van de Provence? Dan is Résidence La Vallée de la Sainte Baume het resort waar je de droomvilla voor jouw vakantie vindt.

Bekijk de nieuwe website op www.valleesaintebaume.nl

Nieuwe website voor Résidence La Vallée de la Sainte Baume

Villa Vakantiehuis Curaçao

Een prive villa huren op Curacao is dé perfecte manier om uw vakantie te vieren. Geen mensenmassa's in een druk hotel, maar een heerlijke, comfortabele plek waar je je met het hele gezin of vrienden optimaal kunt ontspannen.

Bekijk de nieuwe website op www.villavakantiehuiscuracao.nl

Nieuwe website voor Villa Vakantiehuis Curaçao

Camping 't Eind

Centraal gelegen aan de rand van het Nationaal Park De Utrechtse Heuvelrug, midden tussen de weilanden en bossen ligt Camping 't Eind. Een gemoedelijke natuurcamping aan de voet van de Amerongse berg.

Bekijk de nieuwe website op www.campingteind.nl

Nieuwe website voor Camping 't Eind

Hotel Golfzang

Op slechts 10 meter van het strand geniet je van een ontspannen verblijf. Een aantal kamers heeft een geweldig uitzicht over strand en zee.

Bekijk de nieuwe website op www.golfzang.nl

Nieuwe website voor Hotel Golfzang

LIDO Appartementen

LIDO Appartementen ligt direct aan het strand van Egmond aan Zee en is het hele jaar door de ideale uitvalsbasis voor een vakantie of weekendje weg.

Bekijk de nieuwe website op www.lidoappartementen.nl

Nieuwe website voor LIDO Appartementen
Volg ons op social media en blijf op de hoogte
Volg ons op Twitter Volg ons op Facebook Volg ons op Instagram Volg ons op LinkedIn Abonneer op ons YouTube kanaal

© 2020 Holiday Media, alle rechten voorbehouden