Update: Trends 2019, nieuwe blogs en websites

Unieke webdesign trends voor 2019

Verder bouwen aan een ijzersterk 2019!

Welkom in 2019! Wat was het een jaartje hè? Afgelopen jaar waren we compleet in de ban van de AVG en we ondervonden een bloedhete zomer waarvan het gras nu aan het bijkomen is. Wat zou 2019 voor ons in petto hebben? We bespreken graag de trends voor dit jaar met jullie.

Trends 2019

Of je nu kiest om de massa voor te blijven of juist compleet te negeren, de trends van 2019 liegen er niet om. Zowel in design als in de technologie zijn er interessante ontwikkelingen. Zo zien we het gebruik van inspirerende videoheaders terug en de term conversational design ga je veelvuldig horen. Ook wordt er hevig geëxperimenteerd met fontgebruik en het inzetten van micro animaties. Benieuwd welke trends wij gesignaleerd hebben en wat wij er van vinden? Lees er alles over op onze blog.

Lees de blog



Techtalk, meer dan alleen code

Onze drie developers werken non-stop aan de doorontwikkeling van onze producten. Maar wat drijft zo'n developer eigenlijk om zich zo in te zetten achter bergen aan codes en de soms moeilijke puzzels die daardoor ontstaan? Ze vertellen het zelf:

Developers

Twan

"Mijn streven is HolidayAgent nóg beter maken. Door ruim 15 jaar ervaring bij een reclamebureau, heb ik samengewerkt met veel marketingspecialisten. Gecombineerd met mijn bedrijfskundige achtergrond, kijk ik met een frisse blik naar de producten en diensten van Holiday Media, zodat ze nog beter aansluiten op de wensen van onze klanten."

Jan

"Complexe oplossingen ontwikkelen voor een breed scala aan klanten, vergt een hoop creativiteit. Die creativiteit zet ik in voor zowel ons eigen product HolidayAgent als voor diverse maatwerk­oplossingen."

Dennis

"Het is belangrijk om continu op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen in de branche. Door de grote afwisseling in werkzaamheden en in de techniek blijft het steeds een uitdaging om een zo'n goed mogelijke oplossing te ontwikkelen. Die oplossing vinden geeft mij energie."


Nieuwe blogs


Conversational Commerce. Een mooie term, maar wat betekent het?

Door Joris op 28 december 2018
Chat en messaging zijn al lang niet meer alleen bedoeld om vragen van klanten te beantwoorden. Door op het juiste moment een digitaal gesprek te beginnen, kun je zorgen dat jouw conversie een stuk hoger wordt. Benieuwd welke opvallende trends er spelen? Ik vertel je meer in deze blog.

Lees de blog


Lees de blog: Conversational Commerce. Een mooie term, maar wat betekent het?

In 5 stappen succes met waardevolle content

Door Jasmijn op 14 december 2018
Iedere dag wordt er steeds meer gepubliceerd. Maar er is geen mens die dat allemaal vrijwillig gaat lezen. Dus een stukje kwaliteit en uniciteit is dan wel een vereiste. In deze blog geven we je 5 tips voor succes met je content.

Lees de blog


Lees de blog: In 5 stappen succes met waardevolle content

WhatsApp voor je bedrijf?

Door Jasmijn op 30 november 2018
We kennen WhatsApp als een van de meest gebruikte manieren om gratis berichtjes naar elkaar te sturen via je telefoon. Kunnen we überhaupt nog wel zonder? Deze laagdrempelige berichtendienst heeft er sinds begin dit jaar een broertje bij. Namelijk de zakelijke variant, WhatsApp Business, speciaal voor bedrijven. Maar hoe werkt het? En wat zijn de voordelen als ondernemer? Laten we er even induiken.

Lees de blog


Lees de blog: WhatsApp voor je bedrijf?

Het schaarste principe, hoe werkt het?

Door Jasmijn op 16 november 2018
Laatste kans, op=op, nog maar 1 beschikbaar, dagaanbieding, beslis snel. Opperdepop! In deze blog leggen we uit wat het schaarste principe is en hoe je daar gebruik van kunt maken op je website.

Lees de blog


Lees de blog: Het schaarste principe, hoe werkt het?

Lees meer blogs


Nieuwe websites

De afgelopen maanden hebben we ons portfolio weer aan mogen vullen met een aantal mooie, succesvolle projecten met ieder een eigen identiteit. Neem gerust eens een kijkje in ons portfolio.
 

Vakantiepark Het Timmerholt

Midden in het schitterende Drentse landschap ligt Vakantiepark "Het Timmerholt". Een ruim opgezet park, met een ruim aanbod in luxe vrijstaande huizen met voldoende privacy.

Bekijk de nieuwe website op www.timmerholt.nl

Nieuwe website voor Vakantiepark Het Timmerholt

Camping Tempelhof

Camping Tempelhof, 5-sterren camping in Callantsoog, ligt op zo'n 1500 meter van het strand en beschikt over bijzonder veel faciliteiten.

Bekijk de nieuwe website op www.tempelhof.nl

Nieuwe website voor Camping Tempelhof

Camping en Jachthaven Meerwijck

Camping en Jachthaven Meerwijck is gelegen aan het Zuidlaardermeer en een fijne camping voor het hele gezin.

Bekijk de nieuwe website op www.meerwijck.nl

Nieuwe website voor Camping en Jachthaven Meerwijck

Camping De Wâldsang

Net buiten het dorp Bakkeveen ligt Camping De Wâldsang. Een veelzijdige 4-sterren camping met goede voorzieningen, ruime plaatsen en aandacht voor haar gasten.

Bekijk de nieuwe website op www.waldsang.nl

Nieuwe website voor Camping De Wâldsang

Camping de Horsterhoeve

Camping de Horsterhoeve is een fijne gezinscamping met ruime kampeerplekken en diverse verhuurmogelijkheden zoals een luxe stacaravan, een volledig ingerichte boerderijchalet of een compleet uitgeruste bungalow.

Bekijk de nieuwe website op www.horsterhoeve.nl

Nieuwe website voor Camping de Horsterhoeve

Immo Europe - Koksijde Vakantie

Immo Europe verhuurt vakantiewoningen aan de Belgische Kust in Koksijde en St-Idesbald.

Bekijk de nieuwe website op www.koksijdevakantie.be

Nieuwe website voor Immo Europe - Koksijde Vakantie
Volg ons op social media en blijf op de hoogte
Volg ons op Twitter Volg ons op Facebook Volg ons op Instagram Volg ons op LinkedIn Volg ons op Google+ Abonneer op ons YouTube kanaal

Volg ons op Instagram: holidaymedia.nl

© 2019 Holiday Media, alle rechten voorbehouden