Update: AVG, drone video's en nieuwe collega's

De AVG, hoe zit het precies?

Er is al veel over geschreven, ook wij schreven er eerder een blog over. Je kunt er haast niet omheen: De nieuwe wetgeving Algemene Verordening Gegevens­bescherming (AVG) of in het Engels General Data Protection Regulation (GDPR).

De AVG, hoe zit het precies?

Het blijft een enorme uitdaging om deze complexe zaak kort en bondig uit te leggen. De naderende deadline waarbij op 25 mei de nieuwe privacywetgeving van start gaat, brengt een hoop rompslomp met zich mee.

Wat betekent dit voor jou?

Ook bij Holiday Media zijn we hier druk mee bezig. Zo hebben wij o.a. toestemming nodig om persoonsgegevens van je gasten/boekers e.d. te mogen “verwerken”. Om hier juist mee om te gaan, bieden we binnenkort een vernieuwde Service- en Verwerkersovereenkomst aan die je digitaal kunt ondertekenen. Hiermee worden o.a. de wettelijke zaken aangegeven en geregeld die de AVG vereist.

Voorbereiden op de AVG, wij helpen mee

De komende periode informeren wij over de gevolgen die de AVG heeft voor je website, daar moeten bijvoorbeeld goedkeuringen en Privacy Policy's op de juiste manier worden geregeld. Geen nood, wij helpen je bij het voorbereidden op de nieuwe wetgeving.

Meer weten? Neem gerust contact met ons op.



Drone video's: Spectaculaire beelden van grote hoogte

Bekijk voorbeelden van Camping de Paardekreek en Recreatiepark Het Genieten.

Drone video's

Een sfeervideo die echt indruk maakt!

Het blijft lastig om een goede indruk te geven van de omgeving, de ligging en de sfeer op een park met enkel en alleen foto's. Verras de bezoeker met adembenemende luchtopnames van een uniek perspectief van bovenaf. Gecombineerd met professionele opnames van het park zelf, kun je al binnen enkele seconden de juiste boodschap overbrengen in een pakkende video.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Joris vertelt je graag meer!

Vraag vrijblijvend een offerte op



Nieuwe projecten en nieuwe gezichten

Begin dit jaar is ons Holiday Media team uitgebreid met twee nieuwe gezichten. Ze draaien al volop mee in verschillende projecten. Ontmoet onze nieuwe collega's Frans en Niels.


Frans van der Wijst

Als webdesigner weet Frans de wensen van de klant goed samen te brengen met zijn eigen creativiteit. Zo creëert hij iedere keer weer unieke projecten met een geheel eigen stijl zonder het belang van de klant uit het oog te verliezen.

Frans

Niels de Locht

Het omzetten van een beleving naar een goed werkende website is een uitdaging die goed bij Niels past. Daarnaast komt zijn hobby illustreren ook goed van pas om het verhaal online zo goed mogelijk over te brengen.

Niels

Nieuwe blogs


Zoekprestaties bijhouden en controleren

Door Wim op 19 december 2017
Google Search Console is een gratis dienst die wordt aangeboden door Google. Hiermee kun je controleren of je website goed wordt geïndexeerd en is opgenomen in de zoekresultaten van Google. Het is niet verplicht om Search Console in te stellen om gevonden te worden in Google, maar het helpt je wel beter inzicht te krijgen in de prestaties van je website in de zoekresultaten.

Lees de blog


Lees de blog: Zoekprestaties bijhouden en controleren

Hotjar geeft inzicht in bezoekersgedrag

Door Joris op 14 december 2017
Om inzicht te krijgen in het zoekgedrag van potentiële gasten op een website wordt vaak Google Analytics ingezet. Hier is waardevolle informatie uit te halen, maar er zijn nog meer mogelijkheden. Al enige tijd is Hotjar goed op weg om een hele nieuwe kijk te geven op het gedrag van websitebezoekers.

Lees de blog


Lees de blog: Hotjar geeft inzicht in bezoekersgedrag

Hoe presteert je website?

Door Marijn op 12 december 2017
Je hebt vast al wel een idee hoeveel bezoekers je website maandelijks ongeveer krijgt. Google Analytics biedt standaard een schat aan waardevolle gegevens over het gebruik van je website. In deze blog geef ik een aantal concrete tips waar je direct mee aan de slag kunt als je nog niet zo bedreven bent in het gebruik van Google Analytics.

Lees de blog


Lees de blog: Hoe presteert je website?

‘Oldvertising’ - spreek de taal van de babyboomer

Door Jasmijn op 7 december 2017
Het beeld van rollators en hoortoestellen als we aan 50-plussers denken, is zo stoffig als de naam 50-plusser zelf. Helemaal omdat in 2019 meer dan 50% boven de 50 jaar oud is in Nederland. Een toenemende groep met niet alleen het geld, maar ook de tijd om het te besteden. Maar willen ze wel aangesproken worden op hun leeftijd in termen als ‘levensgenieters’, ‘senioren’ of ’50-plussers’? Zo niet, hoe dan wel?

Lees de blog


Lees de blog: ‘Oldvertising’ - spreek de taal van de babyboomer

Nieuwe websites

De afgelopen maanden hebben we ons portfolio weer aan mogen vullen met een aantal mooie, succesvolle projecten met ieder een eigen identiteit. Neem gerust eens een kijkje in ons portfolio.
 

Camping de Molenhof

Camping de Molenhof is een gezellige 5 sterren ANWB familiecamping in het hart van Twente.

Bekijk de nieuwe website op www.demolenhof.nl

Nieuwe website voor Camping de Molenhof

Camping Oriental

Familiecamping Oriental is rustig gelegen in de Zuid-Limburgse heuvels, vlakbij de bruisende stad Maastricht en het gezellige Valkenburg.

Bekijk de nieuwe website op www.campingoriental.nl

Nieuwe website voor Camping Oriental

Erkemederstrand

Aan het langste strand in Flevoland! Een prachtige locatie aan het heldere Nuldernauw, dat samen met het Veluwemeer, tot de randmeren behoort.

Bekijk de nieuwe website op www.erkemederstrand.nl

Nieuwe website voor Erkemederstrand

Vredelust Texel

De ideale strandvakantie op een Waddeneiland. Omringd door de natuur en op loopafstand van het strand en de zee is het een fijne plek om tot rust te komen.

Bekijk de nieuwe website op www.vredelusttexel.nl

Nieuwe website voor Vredelust Texel

Camping Orisant

Warm, gezellig en plezier voor iedereen! Vakantie op familiecamping Orisant is genieten van zon, zee & strand, direct aan de Oosterschelde.

Bekijk de nieuwe website op www.orisant.nl

Nieuwe website voor Camping Orisant

La Selva

La Selva Playground is een super omgeving voor de kids. Hier ga je klimmen, klauteren en ontdekken! La Selva Food & Drinks heeft een modern en stoer karakter.

Bekijk de nieuwe website op www.laselva.nl

Nieuwe website voor La Selva
Volg ons op social media en blijf op de hoogte
Volg ons op Twitter Volg ons op Facebook Volg ons op Instagram Volg ons op LinkedIn Volg ons op Google+ Abonneer op ons YouTube kanaal

Volg ons op Instagram: holidaymedia.nl

© 2018 Holiday Media, alle rechten voorbehouden