073 - 627 1240
Het Bossche Broek

Edgar van de Ven

Webdesigner, Fotograaf bij Holiday Media

Edgar van de Ven

Edgar van de Ven

Webdesigner, Fotograaf

Wie is Edgar van de Ven?

Bossche creatieve duizendpoot. Met veel plezier beschouw ik elk nieuw concept als een unieke uitdaging om de wensen van de klant zo goed mogelijk te vangen in een modern en professioneel design.

Een erg leuke kant aan het ontwerpen voor de recreatieve branche is dat je je creativiteit vaak de vrije loop kunt laten gaan. Soms mag je vanuit enkel een bestaand logo en een paar kleine minimale aanwijzingen starten. Goed kunnen luisteren en je inleven in de gedachte van de klant is dan vaak de kunst èn het halve werk. Als je daarna dan hoort dat de klant blij verrast was met je ontwerp en dat de site als zodanig meteen gebouwd mag gaan worden, geeft dat een enorme kick.

Wanneer een nieuwe website daarna helemaal is gevuld met teksten en afbeeldingen, is het leuk om te zien dat de gebruiksvriendelijkheid zo is geworden als je je vantevoren had voorgesteld. Een verzorgde en overzichtelijke navigatie en inhoudpresentatie voor de site-bezoekers, als ook een gemakkelijk onderhoudsgedeelte voor de klant zelf aan de "achterkant" van de website.

Naast mijn werk bij Holiday Media houd ik me graag bezig met fotografie, verschillende sporten, museum-, theater- of filmhuisbezoek en bijna elk weekend ben ik wel ergens in het land op een Argentijnse-Tango salon te vinden.

Edgar blogt!

10 makkelijk uitvoerbare tips voor betere foto's

Door Edgar op 22 mei 2015

De zonnige zomerdagen tegemoet Lees de blog