073 - 627 1240

Niels de Locht

Webdesigner bij Holiday Media

Niels de Locht
Niels de Locht

Niels de Locht

Webdesigner

Magnifieke muzikant

Wie is Niels de Locht?

Ik vind het een hele gave uitdaging om de beleving van recreatieparken om te zetten tot een website.

Nadat ik vijf jaar Communicatie & Multimedia gestudeerd had bij Avans in Den Bosch, was ik opzoek naar een uitdaging in de richting van webdesign en front-end development. Bij Holiday Media krijg ik nu die kans om mijn vaardigheden verder te ontwikkelen tot een volwaardige designer/developer.

Ik teken al mijn hele leven, maar het ontwerpen en ontwikkelen van websites is pas echt tot leven gekomen toen ik in een band zat waarbij ik albums ontwierp en mijn eerste officiële websites maakte. Door mijn passie voor muziek en illustratie wil ik altijd gave dingen maken die het verhaal van een product of de beleving van een locatie uiten. Bij Holiday Media vind ik het dan dus ook belangrijk om dingen te maken die echt bij de recreatieparken passen van de opdrachtgevers.

In mijn vrije tijd ben ik vooral veel bezig met muziek (ik ben één van die mensen die vinylplaten koopt en jaarlijks naar Record Store Day gaat). Daarnaast speel ik drums (jammer genoeg zonder een band), game ik regelmatig en lees ik weleens een comic.

Niels blogt!

Het ontwerpproces in beeld

Het ontwerpproces in beeld

Door Niels op 31 januari 2020

Tijdens mijn studie Communicatie en Multimedia Design ben ik in contact gekomen met de ontwerpcirkel. Dit is een manier waarmee je houvast krijgt tijdens het ontwerpproces van een product. Lees de blog