073 - 627 1240

Twan Vennix

Developer bij Holiday Media

Twan Vennix
Twan Vennix

Twan Vennix

Developer

Sociale sfeermaker

Wie is Twan Vennix?

Met een frisse blik probeer ik onze software nog beter te maken.

Ik draag bij aan het nóg beter maken van HolidayAgent, het paradepaardje van dit bedrijf. Voor Holiday Media ben ik bijna 15 jaar werkzaam geweest in de programmering van internetapplicaties en websitesystemen bij een media- en reclamebureau uit Veldhoven.
Door de bedrijfskundige inslag in mijn opleidingen en het nauw samenwerken met marketingspecialisten bij mijn vorige werkgever, kijk ik net even anders tegen onze producten dan mijn collega's. Die frisse blik helpt me om HolidayAgent, maar ook onze andere producten, nog beter aan te laten sluiten op de wensen en behoeften van onze klanten.
Holiday Media biedt me de kans om mezelf weer opnieuw verder te ontwikkelen en mijn doel is om met die groei een ware toevoeging te kunnen zijn voor het team en de software die we ontwikkelen.

Buiten werktijd is muziek draaien op feesten een grote passie van me. Heerlijk hoe je met muziek mensen helemaal uit hun dak kunt laten gaan!

Twan blogt!

Nieuwe features, van idee naar uitwerking

Nieuwe features, van idee naar uitwerking

Door Twan op 19 april 2019

We zijn continu bezig met het verbeteren van onze producten en diensten. Ontwikkelingen in de markt, wensen van klanten, nieuwe mogelijkheden van onze gekoppelde reserveringssystemen of juist in-house ontstane ideeën vormen veelal een bron van nieuwe features. In dit blogartikel doen we uit de doeken hoe een feature vanuit de tekentafel uiteindelijk in onze producten terecht komt. Lees de blog