073 - 627 1240

De Kennemer Duincampings

3 prachtige recreatiebedrijven in het Kennemer Duingebied

Kennemer Duincampings

De Kennemer Duincampings (KDC) is een verzamelnaam voor drie prachtige recreatiebedrijven in het Kennemer Duingebied: Camping Bakkum, Camping Geversduin en Camping de Lakens. Holiday Media heeft nieuwe websites gemaakt voor zowel de hoofdportaal (www.kennemer­duincampings.nl) als de individuele parkwebsites.

Volledig responsive website

Nieuwe huisstijl in volledig responsive website

Voorafgaand aan de ontwikkeling van de nieuwe websites is er een volledig nieuwe huisstijl ontwikkeld voor De Kennemer Duincampings. Nieuw logo, nieuwe kleuren, nieuw letter gebruik etc. etc. Deze huisstijl, waarin veel is gedaan met sprekende herkenbare kleuren en effen gekleurde blokken, heeft de basis gelegd voor de lay-out van de nieuwe website. De websites zijn volledig responsive, wat wil zeggen dat alle pagina's én het online boeken zijn geoptimaliseerd voor alle weergaven op mobiel en tablet. De tijd dat online boeken op mobiele apparaten een brug te ver is, is voorbij, dat bewijzen de statistieken.

Holiday Media denkt goed met ons mee, stelt kritische vragen en streeft naar een optimaal resultaat. Ze weten waar ze mee bezig zijn en samen halen we het beste uit de website.

Marieke de Raat, Kennemer Duincampings

Eigen sites voor parken

Waar de vorige website van De Kennemer Duincampings één website was met binnen die website onderdelen voor de parken, is er nu gekozen om een eigen website per park te ontwikkelen. Dit betekent een unieke kleurstelling en uitstraling per parkwebsite én meer duidelijkheid voor de websitebezoeker. Door het gebruik van "Multi website beheer" is het beheer voor KDC optimaal vanuit één omgeving mogelijk.

Zorgeloze overgang van oude naar nieuwe websites

Omdat de nieuwe websites ook volledig voorzien zijn van nieuwe en aangepaste content, en de structuur volledig anders is met de parkwebsites, is er veel aandacht besteed aan een optimale migratie voor Google zonder verlies van rankings. Hiervoor zijn per pagina de juiste instellingen gedaan zodat Google de paginaverhuizingen op de juiste manier verwerkt!

HolidayAgent quick-search module

Nieuwe online boeken: HolidayAgent

De nieuwe online boeken module van Holiday Media, de HolidayAgent, is volledig geïntegreerd in de website opgenomen. Zo kan de bezoeker direct in de website zien wat de prijzen en beschikbaarheden zijn van de verschillende accommodaties en zijn de boekingsstappen volledig geïntegreerd in de accommodatiepagina's. Omdat "Huren" en "Kamperen" een geheel andere doelgroep is voor de KDC is er voor gekozen om dit direct op te splitsen in de zoekfunctie die in elke pagina zichtbaar is.

Wat is er te doen wanneer ik aankom?

"Wat is er te doen wanneer ik aankom?"

Het uitgebreide activiteitenprogramma van de KDC wordt op een hele intelligente manier op de website gepresenteerd. Zo kan de bezoeker ingeven wanneer zij op vakantie (willen) gaan en wordt direct het programma voor die periode gepresenteerd, geen gezoek dus! Daarna is het ook nog mogelijk om verder te filteren op het jeugd-, volwassenen- of gezinsprogramma.

Voor meer informatie over de website van de Kennemer Duincampings, kunt u contact opnemen met Joris Mooten.

Uw project?

Heeft u vragen over dit project of bent u nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen? We denken graag met u mee.

Neem contact op